Jump to content
IGNORED

YFFootball 2016/17

Recommended Posts

Posted

igramo keeper?

ako igramo, koja su pravila?

• 2 weeks later...
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

21

• Ros

18

• zoki

11

• Apollo Creed

10

Top Posters In This Topic

Posted

koliko vidim svi smo u ligi....

trebao bi titjer da se izjasni za keepere, jel cemo opet po 4 da zadrzavamo?

Posted

očigledno da još uvek traži formulu kojom bi pogurao svoj izmučeni tim... :fantom:

ja mislim da smo 3 zadržavali prošle sezone?ili ne?  :unsure:

Posted

cetiri, ali je bio neki fazon da se ne smeju zadrzavati iz prve dve runde drafta, tako nekako

Posted

Ja mislim da si mogao iz bilo koje runde, ali da onda nisi imao prava da biras u toj rundi.

Posted

nemam pojma kako je bilo :D

može 4 bilo koja, nemate pravo da birate u rundi u kojoj je prošle sezone biran keeper

Posted

dobro, namesti nam onda keepere da mozemo da uzmemo i da vidimo pozicije(sta ide na util) i bodovanje... jbt, meni ce keeperi od pre dve godine da pojedu prve pikove :(

Posted

dobro, namesti nam onda keepere da mozemo da uzmemo i da vidimo pozicije(sta ide na util) i bodovanje... jbt, meni ce keeperi od pre dve godine da pojedu prve pikove :(

Bilo bi lepo kad bi se draft order znao unapred, pa bi to bilo korisno u donosenju odluke da li je vredno cuvati nekog igraca.

Posted (edited)

jel može draft sreda (sledeca) veče?

Edited by Apollo Creed
Posted

jel može draft sreda (sledeca) veče?

jel može draft uopšte? :Jova:

Posted

cini mi se da nam se liga raspala :(

Bartuc i Lex trazili da ih izbace iz lige, ne zna se kada cemo draft, ni da li ce ga biti, ne zna se ni kako ce keeperi da se odrede, itd, itd... uglavnom, ne zna se nista :D

Posted (edited)

cini mi se da nam se liga raspala :(

Bartuc i Lex trazili da ih izbace iz lige, ne zna se kada cemo draft, ni da li ce ga biti, ne zna se ni kako ce keeperi da se odrede, itd, itd... uglavnom, ne zna se nista :D

A taman si "posložio sve" ;-) Edited by Frank Pembleton
Posted

Ajde draft da se namesti prvo. Za sredu bi bilo idealno. Teacheru do something!

Posted

draft, sreda, 21.30. Nema šanse da podesim da bude keeper, jednostavno nemam vremena. Ukoliko neko hoće da se prihvati tog posla, stojim na raspolaganju.

Posted

Nema sanse da draftujem sa ovim sugavim grckim internetom. Izvinjavam se svima, osim freaku.