čekmeže Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Neka preporuka za noćenje u Makedoniji na putu za Lefkadu? Prioritet je cena, tako da za Grčku i ne pitam...
Caligula Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Zna li neko (ima li preporuku) za dobar apartman u blizini Kerkire na Krfu? Isao bih septembra sa zenom i detetom pa trazim nesto blizu plaze i autobuskih linija.
nenad Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Zna li neko (ima li preporuku) za dobar apartman u blizini Kerkire na Krfu? Isao bih septembra sa zenom i detetom pa trazim nesto blizu plaze i autobuskih linija. a sto mora da bude blizu kerkire? ako ti odgovara i malo dalje od kerkire, ja bih ti preporucio barbate.
Caligula Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Zbog deteta jer zelimo da idemo cesce do grada u setnju a necemo da iznajmljujemo rentakar
Ardian Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Dassia, Vila Santos. Nama bilo super. Sa detetom. Pre 4 godine.
Caligula Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Hvala, provericu :) Bio vec jednom u Dassiji ali u nekoj raspad villi (sve kuce su tamo vile :) ) ne mogu da se setim kao se zove.
Tihajeza Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 da li karta za trajekt od pireja do ostrva mora da se kupuje ranije ili je dovoljno doći pola sata pred polazak, pazariti kartu i ući na brod?
yolo Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 da li karta za trajekt od pireja do ostrva mora da se kupuje ranije ili je dovoljno doći pola sata pred polazak, pazariti kartu i ući na brod? dovoljno je, sem ako ne uzimas bas neki od malih brzih speedboatova u visokoj sezoni za ultra udarne destinacije. u ovo doba godine mozes slobodno da dodjes ujutro. za velike ferije uvek.
MancMellow Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Vratio se iz još jednog pohoda I sad treba preći na beogradsko sivilo i 10 stepeni sa ovoga :( Posebna zahvalnost Arbeitmannu bez koga bi ovo letovanje bilo znatno teže ostvarivo :)
yolo Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 A cool, ne secam se bas ovakve brdovitosti no sam davno bio... dobar si termin odabrao, nadam se da su horde srbalja i ostale balkanstine bile napustile otok
MancMellow Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 A cool, ne secam se bas ovakve brdovitosti no sam davno bio... dobar si termin odabrao, nadam se da su horde srbalja i ostale balkanstine bile napustile otok pa...ne baš, ali nema veze. Ovo je Pefkoulia plaža, malo severno od Agios Nikitasa (koji se vidi u pozadini i na čijoj gradskoj plaži je bilo tona Srba, ali ok, tu smo se okupali samo jednom i otišli dalje). Zajedno sa nama na parking pored Pefkoulia plaže su pristigla i dva bugarska vozila, ali generalno u ovo doba godine možeš da se ponašaš kao da si sam na plaži jer je jako malo ljudi uopšteno gledano. Termin je izabrao novčanik :D ali sam presrećan. Za 9 dana tamo nijedan jedini dan sa lošim vremenom, temperatura sve vreme 28-29, raj na zemlji.
Recommended Posts