Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Neka preporuka za noćenje u Makedoniji na putu za Lefkadu? Prioritet je cena, tako da za Grčku i ne pitam...

• 1 month later...
Posted

Zna li neko (ima li preporuku) za dobar apartman u blizini Kerkire na Krfu? 

Isao bih septembra sa zenom i detetom pa trazim nesto blizu plaze i autobuskih linija.

Posted

Zna li neko (ima li preporuku) za dobar apartman u blizini Kerkire na Krfu? 

Isao bih septembra sa zenom i detetom pa trazim nesto blizu plaze i autobuskih linija.

a sto mora da bude blizu kerkire? ako ti odgovara i malo dalje od kerkire, ja bih ti preporucio barbate.

Posted

Zbog deteta jer zelimo da idemo cesce do grada u setnju a necemo da iznajmljujemo rentakar

Posted

Dassia, Vila Santos.

Nama bilo super. Sa detetom. Pre 4 godine.

Posted

Hvala, provericu :)

Bio vec jednom u Dassiji ali u nekoj raspad villi (sve kuce su tamo vile :) ) ne mogu da se setim kao se zove.

• 4 weeks later...
Posted

da li karta za trajekt od pireja do ostrva mora da se kupuje ranije ili je dovoljno doći pola sata pred polazak, pazariti kartu i ući na brod?

Posted

da li karta za trajekt od pireja do ostrva mora da se kupuje ranije ili je dovoljno doći pola sata pred polazak, pazariti kartu i ući na brod?

dovoljno je, sem ako ne uzimas bas neki od malih brzih speedboatova u visokoj sezoni za ultra udarne destinacije. u ovo doba godine mozes slobodno da dodjes ujutro. za velike ferije uvek.

• 4 weeks later...
Posted

Vratio se iz još jednog pohoda 

I sad treba preći na beogradsko sivilo i 10 stepeni sa ovoga :(

kbritf.png

Posebna zahvalnost Arbeitmannu bez koga bi ovo letovanje bilo znatno teže ostvarivo   :)

Posted

A cool, ne secam se bas ovakve brdovitosti no sam davno bio... dobar si termin odabrao, nadam se da su horde srbalja i ostale balkanstine bile napustile otok

Posted

A cool, ne secam se bas ovakve brdovitosti no sam davno bio... dobar si termin odabrao, nadam se da su horde srbalja i ostale balkanstine bile napustile otok

pa...ne baš, ali nema veze. Ovo je Pefkoulia plaža, malo severno od Agios Nikitasa (koji se vidi u pozadini i na čijoj gradskoj plaži je bilo tona Srba, ali ok, tu smo se okupali samo jednom i otišli dalje). Zajedno sa nama na parking pored Pefkoulia plaže su pristigla i dva bugarska vozila, ali generalno u ovo doba godine možeš da se ponašaš kao da si sam na plaži jer je jako malo ljudi uopšteno gledano. Termin je izabrao novčanik :D ali sam presrećan. Za 9 dana tamo nijedan jedini dan sa lošim vremenom, temperatura sve vreme 28-29, raj na zemlji.