InvisibleLight Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 nisam koristila godisnji, prozivela najgih mesec dana zivota, sela procunjeala jutros po netu, moram negde da pobegnemposto mi je upravo propao plan tj odustala, evo nekom razradjeni itinerer sa sve preciznim cenama i smestajem/prevoznicima, solo varijanta, mozda neko uskoci, ne naplacujem proviziju: u ovom momentu su cene takve, sto ne znaci da vec sutra nece biti vecegreece + turkiye:1) 14.9 avion bgd - rodos 30 evra one way2) 14.9. - 18.9. smestaj 3 noci rodos 68 evra (na sajtu parthenon-a, single private room) [[[ izlet na symi 17.9. (feri return ticket 20e) ]]]3) 18.9. feri rodos - fethiye - 50e ( alaturkaturkey.com )4) 18.9. bus fethiye - kaş 8 evra (http://eticket.ipektr.com/firms_80/SeferSecim.aspx via http://batiantalyatur.com.tr/) 5) kaş 18.9.- 21.9 - 50 evra (denizci pension)6) 21.9. bus kaş - antalija - 8 evra (Antalya Tur or Bati Antalya )7) 22.9. antalija - beograd 200evraplan menjam jer idem na maltu, brat (tacnije rodjak) mi tamo zivi od '96 pa imam free smestaj i ima wizz air iz budimpeste za maltu, povratna 100E
yolo Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 sto iz antalije da letis nazad, dovuci se do nekog mesta odakle pegasus ima let za nazad, ne bi trebalo da je vise od 100e
ivy Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) dobro si to sve smislila i jeftino!!da ima para ja bih to sve tvoje radila ali samo do Fetija i onda tamo našla prevoz do Oludeniza i onda dalje eeeej Edited August 28, 2013 by ivy
InvisibleLight Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) sto iz antalije da letis nazad, dovuci se do nekog mesta odakle pegasus ima let za nazad, ne bi trebalo da je vise od 100eda, sad proverila, 61 E iz bas iz antalije do bgd (pegasus)hocu iz antalije, to je najblizi aerodrom kaşu i eto ima povoljan let za bgdnisam imala pojma, imacu u vidu za sledecu godinu, bas super (za tu razliku ostajes duze u kaşu 2 dana)@ivy - skupljaj pare pa sledece godine, al gresis za izbacivanje kaşa Edited August 28, 2013 by InvisibleLight
InvisibleLight Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) pazı pegasus je taj dan od antalıje do ıstanbula 20 EVra (60 TRY)pa onda bıh ısla dotle pa bıla kod prıjatelja par dana ı nazadrealnoö za 3 dana mozes napravıtı super povoljan planö po svojoj voljı ız foteljeedıt * verujem da je gazzın zadnjı post neka shala referenca na necıje forumske tvrdnje Edited August 28, 2013 by InvisibleLight
Frank Pembleton Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 dobro si to sve smislila i jeftino!!da ima para ja bih to sve tvoje radila ali samo do Fetija i onda tamo našla prevoz do Oludeniza i onda dalje eeeejA ti bi na Oludeniz da letis a?
ivy Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) da :blush:mislim ja bih zelela i u kontekstu ove kombinacije ali je sve na nivou teorije i maste Edited August 28, 2013 by ivy
ivy Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) invizibl gde si gledala taj let za Rodos? Edited August 28, 2013 by ivy
InvisibleLight Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) invizibl gde si gledala taj let za Rodos?onaj zadnji wizz-ovjeftin je bio i ostace jer nema posle povratnih a ljude mrzi da kombinuju ferije,druga mesta, druge letoveako se neka sprema na kiklade, evo friskih putopisa:http://www.putovanja...-egeja-putopis/super zemska napisala :thumbup: caricato se zove letovanje i putovanjekrecem s skupljanjem para od januara da u avgustu mogu tako nesto da izvedem. za to vredi ziveti+ cekam rosove fotke Edited August 29, 2013 by InvisibleLight
Frank Pembleton Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 onaj zadnji wizz-ovjeftin je bio i ostace jer nema posle povratnih a ljude mrzi da kombinuju ferije,druga mesta, druge letove :thumbup: caricato se zove letovanje i putovanjekrecem s skupljanjem para od januara da u avgustu mogu tako nesto da izvedem. za to vredi ziveti+ cekam rosove fotkeMislim da je kačio na FB ali za kačenje ovde će verovatno da bude strožiji izbor ;-) Poslato sa WC šolje by BVK
Ros Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Na fb kacim fotke sa ipoda, ali prave nikonske stizu krajem sledece nedelje. Ljudi, Milos je ludilo sto se tice plaza i ambijenta. Onaj Sarakiniko je da ne poverujes.
Ros Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Neka neko od mojih FB prijatelja skine par mojih slika sa Sifnosa i Milosa i stavi ovde, nije problem
Frank Pembleton Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Neka neko od mojih FB prijatelja skine par mojih slika sa Sifnosa i Milosa i stavi ovde, nije problemAjd da ne trosis protok...
Recommended Posts