Segundo Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 da,da videla sam..meni je sve to u vidu mastanja za sada..a ti obavezno da napises putopis i za nas malo avanturistickije nastrojene :DNema 2 dana kako sam obecao da cu napisati nesto od tom dugo ocekivanom kampovanju, kada mi danas javlja ortak da ima ozbiljan kvar na autu i ne veruje da ce ga zavrsiti za nedelju dana... sanse za odlazak su minimalne. Ukratko, odlepio sam! :(
MancMellow Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Gazzo, ako si prosao kolima i kefaloniju, na sta lici istocna obala? Naravno ako budes pri netu...
Zli Gli Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 A u kurac, 60 strana.Aj da probam ovako, posto nema sanse da citam prethodne postove. Drug i ja hocemo da zapalimo negde kolima na more. Hteli prvo u CG pa odustali i sad hocemo Grcku, ali neki blizi deo a ne da se vozimo milion kilometara pa trajekt pa tako redom. Znaci, nesto gde se brzo stize. Koje su nam opcije i na sta treba obratiti paznju? Ja nisam nikad bio u Grckoj a on jeste ali samo u Paraliji i Olimpik beachu, a to je valjda nesto bas blizu.
Moća Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Pefkohori ti je ok nije ni daleko niti ima trajekta. Paralija nikako.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
yolo Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Gazzo, ako si prosao kolima i kefaloniju, na sta lici istocna obala? Naravno ako budes pri netu...nisam bio u kefaloniji, najblize sto sam stigao je da je gledam iz svog apartmana na zapadnoj obali itake, upravo tu istocnu obalu. generalno je manje na udaru turista jer svi vise vole otvoreno more i zalazak sunca, sto ce reci zapadnu obalu. ono sto mogu da ti kazem da od samija pa skroz do gore, skoro do fiskarda nema puno mesta i da nije previse naseljeno tako da ces imati miran odmor ako tamo odes. zapravo mislim da put postoji samo od samija do agije jefimije pa se odatle opet dize u brda, uz eventualna makadamska spustanja u zalive i zaseoke.
MancMellow Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 nisam bio u kefaloniji, najblize sto sam stigao je da je gledam iz svog apartmana na zapadnoj obali itake, upravo tu istocnu obalu. generalno je manje na udaru turista jer svi vise vole otvoreno more i zalazak sunca, sto ce reci zapadnu obalu. ono sto mogu da ti kazem da od samija pa skroz do gore, skoro do fiskarda nema puno mesta i da nije previse naseljeno tako da ces imati miran odmor ako tamo odes. zapravo mislim da put postoji samo od samija do agije jefimije pa se odatle opet dize u brda, uz eventualna makadamska spustanja u zalive i zaseoke.hvala ti puno na odgovoru, svidja mi se kako zvuci, ali ostace za neko drugo leto. puko sam (ovih dana dodatno) potpuno sa parama, a bice i jos nekih drugih troskova, te je za ovu godinu izbor pao na apsolutno najjeftiniju varijantu koju sam ubo - Kalamaki na Zakintosu (znam sve...) sredinom septembra, 99 evara po osobi put i smestaj. Jbg, iznajmicemo skuter pa cu da se vozam 10-tak km do porto zoro plaze ili na sever(oistok) do Xigia i Makri Gialosa. A bas sam hteo na Kefaloniju ali sta da se radi, nema trika
henrik larsson Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Mi planiramo za par dana da skupimo klince, sednemo u kola i zapalimo na budalu na Sitoniju, pa šta se zabode na licu mesta. Kakva su ovogodišnja iskustva oko toga, onih koji su bili ili jesu tamo?
Ros Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Mi planiramo za par dana da skupimo klince, sednemo u kola i zapalimo na budalu na Sitoniju, pa šta se zabode na licu mesta. Kakva su ovogodišnja iskustva oko toga, onih koji su bili ili jesu tamo?par mojih drugara su tako na divlje otisli. nije bio problem da nadju mesto, ali su platili vise
yolo Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) par mojih drugara su tako na divlje otisli. nije bio problem da nadju mesto, ali su platili viseodakle to? ja uvek platim mnogo manje ako ne rezervisem nista unapred. ovo sto sam prosle godine placao 25e na lezbosu tj ove 35e na itaki je za buking preko neta 40/50e... a slicna sam iskustva u kontra smeru (bukirao unapred, pa video koliko placaju oni koji banu na budalu u isti objekat) na nekoliko drugih mesta (paxos, lefkada).moje iskustvo je da kada grk vidi zivu musteriju ispred sebe, bori se za njega do fizicke granice isplativosti - pod uslovom naravno da mesto nije zatrpano turistima i da nije poslednji slobodan krevet njegov. u tom slucaju, najebes:) Edited August 1, 2013 by gazza1
Кристофер Лумумбо Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) nisam bio milion godina u grckoj. u komsiluku mi je, bio sam kao klinac puno puta i nikada je nisam dozivljavao kao nesto egzoticno i novo, mada sam obisao samo onaj najblizi deo. zato i nemam predstavu kakve su cene. koliko kosta rucak/vecera u restoranu, kakve su cene pica, lezaljki... zanima me da li mi se vise ispalti da odem u grcku ili da uplatim all inclusive u nekom turskom hotelu. kad kazem "isplati" ne mislim samo na cenu vec na odnos cena/kvalitet. ja bih pre u grcku, kad vidim sliku one terase gde je bio gazza podje mi voda na usta, a zena hoce u tursku. izgelda da na kraju necemo nigde da odemo... Edited August 1, 2013 by kojot
wall Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 All inc je za porodice sa decom koji ne mogu, ne žele da vreme provode van hotela.Ili za one koji hoće baš pasivan odmor.Uloženo/dobijeno najbolja je Turska.
fragand Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 .....a zena hoce u tursku....znaci idete u turskuzena je uvek u pravumozes da budes taktican i da je ubedis da je njena ideja grcka i da odete u grcku
Dr Arslanagić Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 nisam bio milion godina u grckoj. u komsiluku mi je, bio sam kao klinac puno puta i nikada je nisam dozivljavao kao nesto egzoticno i novo, mada sam obisao samo onaj najblizi deo. zato i nemam predstavu kakve su cene. koliko kosta rucak/vecera u restoranu, kakve su cene pica, lezaljki... zanima me da li mi se vise ispalti da odem u grcku ili da uplatim all inclusive u nekom turskom hotelu. kad kazem "isplati" ne mislim samo na cenu vec na odnos cena/kvalitet. ja bih pre u grcku, kad vidim sliku one terase gde je bio gazza podje mi voda na usta, a zena hoce u tursku. izgelda da na kraju necemo nigde da odemo...u Grčku idi, ne dvoumi se ni sekund. Piće u kafiću: 1,5-3 evra kokakola, pivo i kafe, kokteli oko 5. Klopa u restoranu izmedju 5 i 12 evra po osobi za obična jela (suvlaki, kokoreci i slično), riba skuplja. fast fud džabe, giros 1,5-2,5e. za ležaljke zavisi, često dobiješ džabe ako naručiš piće inače je oko 5e za dan.
nezvanova Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 gazo, jel ti taj odlican restoran u solunu, ovaj?http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g189473-d3404582-r148485734-To_Ellinikon-Thessaloniki_Thessaloniki_Region_Central_Macedonia.html
Recommended Posts