fragand Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 http://www.sitonijanadlanu.com/za sitoniju, imaju i kampovi, divlji su severno od oranza, a imaju i uredjeni
wall Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 svaka grcka je vredna trudaDobio info da duva žestoko a plaže su 'nako.To je bila zadnja šansa da Grcima ostavim novac.Ništa, idem kod druge braće.
ivy Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Pretrazi prethodnih par strana, imao sam slicno pitanje, dobio sjajnu preporuku za Kriaritsi (jedina mana je sto ne postoji hlad). Prednost mi je ta sto cu na put krenuti najverovatnije 5,6. avgusta, te imam vremena da odlucim konacnu destinaciju za kamp.Uglavnom, trazio na netu i jos par strana, razgovarao i sa jednom devojkom koja je poslovno vezana za Solun, te se cesto spusta i do Sitonije - njena preporuka je da se slobodno ode do okoline Sartija, gde ima predivnih plaza, manjih ili vecih kampova, a najbitnije od svega je sto se sve nalazi blizu i lako se moze promeniti mesto.Ne znam za koji ti period treba, ali cu ja sigurno napisati koju rec iskustava nakon povratka.Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4 Бетаda,da videla sam..meni je sve to u vidu mastanja za sada..a ti obavezno da napises putopis i za nas malo avanturistickije nastrojene :D
assück Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Dobio info da duva žestoko a plaže su 'nako.To je bila zadnja šansa da Grcima ostavim novac.Ništa, idem kod druge braće.imam jedno pitanjedeluje kao da imas novca za na odmor, a da ti se ne ide. zasto bi onda isao u CG pre nego u Grcku?pritom, iz iskustva CRO-GRE-MNE, plaze po Grckoj su egal sa hrvatskom
assück Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 pa dobro, zavisi ko sta voli i slda li pesak, da li kamenje, da li stenje, da li pustos, guzvu, ogromne plaze, male skrovite... jebiga, ne mosh ih sve obici pa da uporedis, ali mogu da kazem da CG ne moze ni da prismrdi, iako ima bisera
henrik larsson Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Možda čovek voli zgusnute ležaljke za 15 evra na dan. Hiljadu ljudi, sto ćudi.
wall Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 imam jedno pitanjedeluje kao da imas novca za na odmor, a da ti se ne ide. zasto bi onda isao u CG pre nego u Grcku?pritom, iz iskustva CRO-GRE-MNE, plaze po Grckoj su egal sa hrvatskomMa idem u Tursku. Najverovatnije. :)I oni su mi(nam) braća, cenim da smo pomešali gene tokom istorije.Elem, kolima mogu da dobacim do 8h. Jbg i ja bih volio da sednem i polako pa gde mi sve sviđa ali je rizik.Zato more more moram avionom. CRO i MNE mi nije opcija u startu iz više razloga...
Dagmar Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Ima li neko preporuku za Grcku ako niko od nas koji idu nema vozacku? Znaci otpadaju ona ostrva gde je preporuka da se svaki dan odvoza do neke druge plaze i sl. I jos ako moze avionom da se stigne, znaci nesto sa aerodromom ili sa 2-3 sata voznje busom od nekog aerodroma?
Frank Pembleton Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 a mene tišti što pemblton nije i neće u gre?Iz potpuno nepoznatih razloga grci me nerviraju neviđeno! A ne volem da se nerviram na odmoru!Da li sam ja loš čovek?Send from WC solja by BVK
Ros Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Ima li neko preporuku za Grcku ako niko od nas koji idu nema vozacku? Znaci otpadaju ona ostrva gde je preporuka da se svaki dan odvoza do neke druge plaze i sl. I jos ako moze avionom da se stigne, znaci nesto sa aerodromom ili sa 2-3 sata voznje busom od nekog aerodroma?rodos.sve te divne plaze tamo, kao i ostale lokalitete, mozes dohvatiti busom.konkretno na rodosu bi lindos bio jedna opcija, grad rodos, kalitea
wall Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Ove godine je Grčka razvalila.Uvek sam uspevao da nađem mesto u avionu za recimo nedelju dana, bilo hotela na lastminutu...Kažu zbog Egipta.
Frank Pembleton Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Egipat a pomalo i Tunis...Eto malo pomoci napacenom grckom narodu... da i dalje ne radi nista da menja stvari...
wall Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 A čini se da su i hoteli nešto skuplji.Vrlo moguće da grešim ili da sam samo slučajno naleteo...
Recommended Posts