Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

I meni je do sada bilo.Ali ove godine drama... :D

Posted

Dajte neku ponudu za Grčku. Kriterijumi su sledeći:- Idem sa devojkom (da da, nosim drvo u šumu, hleb u pekaru, znam te fore);- 'Oću neko mirno mesto da se o-d-m-o-r-i-m, bez mandrila koji će noću kraj bazena da pevaju "Miljacku"; dakle šuma na plaži i porodičan tip ljudi oko mene- Busom se ide, ograničen je budžet zbog renoviranja;- Da me izađe nekih 350€ - muzička je želja- Toplo more, zajebi me Krfa, Parge i ostalih zamrzivača.Tražim li previše? :unsure:

Posted

Ček 350e sve ukupno? Možda neki lastminit™

Posted

jel moze kipar ovde?limasol konkretno, idem u nedelju, poslovno naravno, sta ima tamo?kako se prelazi u turski deo? :s_dj:

Posted

uf,ja da imam kola sad bih sela i otisla u onu dudinu nedodjiju da dignem sator u sumi a pored plaze i ne mrdam odatle..kakva je grcka sto se tice divljeg kampovanja?misim ako je u nekoj nedodjiji gde nema nikog i nikome se ne smeta?

Posted
Lezbos?Vredi li da se trudim?
svaka grcka je vredna truda
Posted

Prijatelji ulovili Pargu na neku kombinu, ali ne znaju nista o tom mestu?Ja im nisam od pomoci jer nikad nisam bio u Grckoj , verovatno i necu.Dakle sta ih ceka u Pargi?Valjali cemu ili da se vec pripreme na nesto?

Posted

Prelep gradić, sve je uz mmore odlične plaže. Brdo sa tvrđavom i restoranom nad morem. Cene malo veće nego na istočnoj obali, letuju mahom Englezi, Norvežani - bar je tako bilo kad sam ja bio pretprošle godine početkom juna.

Posted
Dajte neku ponudu za Grčku. Kriterijumi su sledeći:- Idem sa devojkom (da da, nosim drvo u šumu, hleb u pekaru, znam te fore);- 'Oću neko mirno mesto da se o-d-m-o-r-i-m, bez mandrila koji će noću kraj bazena da pevaju "Miljacku"; dakle šuma na plaži i porodičan tip ljudi oko mene- Busom se ide, ograničen je budžet zbog renoviranja;- Da me izađe nekih 350€ - muzička je želja- Toplo more, zajebi me Krfa, Parge i ostalih zamrzivača.Tražim li previše? :unsure:
Kada bi isao?Ja sam prosle godine isao van sezone, krajem septembra na Zakintos. Vreme je bilo odlicno, voda topla [uzgredbudireceno ima na netu sajtova koji daju prosecne temperature vode po mesecima pa se mogu uporediti razne lokacije], platio sam 90 evra put + smestaj. U septembru cak i taj Laganas koji su mi svi opisivali kao katastrofu od mesta delovao je pitomo, na plazama su uglavnom visile porodice Skandinavaca ili sredovecni Britanci. Iznajmili smo [nas cetvoro] Chevrolet lanceti na sedam dana za 140 evra, manji automobili mogli su da se iznajme za mnogo manje, posebno ako bi se ljudi dogovorili, iznajmili zajedno automobil pa podelili dane. Mislim da to zadovoljava stavke 2,3,4,5 i neutralise primedbe iz stavke 1 posto u pekari hleba nema.
Posted (edited)
+1od reci do reci. moze da kosta i malo skuplje, samo da je plaza vrhunska, da moze da se uziva. moze i septembar, ako je ok?! Edited by kojot
Posted
Prelep gradić, sve je uz mmore odlične plaže. Brdo sa tvrđavom i restoranom nad morem. Cene malo veće nego na istočnoj obali, letuju mahom Englezi, Norvežani - bar je tako bilo kad sam ja bio pretprošle godine početkom juna.
Pošto su prelomili da ne idu kolima jel im rentakar obavezan na dnevnoj bazi?Tj. Za plaže?Send from WC solja by BVK
Posted
OvdeNećeš pogrešiti. Bio sam letos, kao neko malo unutrašnje more - jezero smaragdne boje puni se morem kroz neki kanalić, čisto, toplo, peščano i četinarasto na obali. Blizu je Korint pa se može svašta videti na obali. Put je kao nekad na Dalmaciju. Fenomenalno za odmor
Posted
uf,ja da imam kola sad bih sela i otisla u onu dudinu nedodjiju da dignem sator u sumi a pored plaze i ne mrdam odatle..kakva je grcka sto se tice divljeg kampovanja?misim ako je u nekoj nedodjiji gde nema nikog i nikome se ne smeta?
Pretrazi prethodnih par strana, imao sam slicno pitanje, dobio sjajnu preporuku za Kriaritsi (jedina mana je sto ne postoji hlad). Prednost mi je ta sto cu na put krenuti najverovatnije 5,6. avgusta, te imam vremena da odlucim konacnu destinaciju za kamp.Uglavnom, trazio na netu i jos par strana, razgovarao i sa jednom devojkom koja je poslovno vezana za Solun, te se cesto spusta i do Sitonije - njena preporuka je da se slobodno ode do okoline Sartija, gde ima predivnih plaza, manjih ili vecih kampova, a najbitnije od svega je sto se sve nalazi blizu i lako se moze promeniti mesto.Ne znam za koji ti period treba, ali cu ja sigurno napisati koju rec iskustava nakon povratka.Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4 Бета