Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Pa ok, hvala, i cena piva je bitna :D

Posted
Ehm, znam da se pominjalo, video sam da vazi za skuplje ostrvo, ali...imam neku varijantu za vrlo jeftin prevoz i neku varijantu uz pomoc nekih engleza za jeftin smestaj na Kefaloniji izmedju 10. i 20. avgusta. Moje pitanje je - sta to znaci malo skuplje ostrvo. Hleb 3 evra ili sta? A fast reply would be appreciated :) Na badzetu sam totalnom, al ovo mi trenutno ispada jeftinije i od Halkidikija...
malko skuplje može da znači samo 50 centi preko na regularnu grčku cenu. ako imaš povoljan smeštaj i prevoz ne brigaj za ostalo
Posted (edited)

...

Edited by ivy
Posted

Imam rok 7-10 dana da nađem neki last minute za ostrva.Krit ili Rodos navolim.Kos, Zakintos, Tasos jok.Ako neko naleti može pm.Jbt svake godine ovako... :isuse:

Posted

vratio se danasgenijalni pasivni odmor900 eurica 4 polupansionapoznajem neke zarazene sitonase, a kako vidim i ovdi ih ima :)

Posted

Ne znam kako se gazza proveo, jutros sam ušao u Srbiju, u drugom pravcu kilometarske kolone na svakom prelazu čak i na naplatnim rampama u Makedoniji :isuse:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

E izgleda ud za grčka ostrva naredne nedelje. Nema mesta na čarterima, egipćani se prebacili za grčku... :(

Posted
E izgleda ud za grčka ostrva naredne nedelje.Nema mesta na čarterima, egipćani se prebacili za grčku... :(
Lepo sam ti rekao, ne LAST MINUTE, nego FIRST MINUTE... F-I-R-S-T... :D
Posted

Jebeš ga, kad mi takav posao, a ja majmun i hoću sve da završim. Mada do sada sam uspevao da nađem i solidno uštedim. :(Imam još par dana...

Posted

Hvala.Uostalom, prilika za Italiju, Španiju, dvorce Rumunije :lol:

Posted

Idi u Rumuniju na more, sta fali.

Posted

Ide poznanik ove godine. :)Ali ozbiljno. Ja sam gled'o na tvu, nije to tamo zajebancija...

Posted

Mozda cu i ja ako ne odem u Ukrajinu.

Posted

rumunsko more je penis. zato su dvorci i generalno lutanje po zemlji do jaja.inace, nikad ne bih uzimao first minute. to mi je totalno ropstvo. wall, samo se opusti. last minute je iz mog iskustva (i sa agencijama i u licnoj reziji) uvek super dozivljaj.