Dr Arslanagić Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Ehm, znam da se pominjalo, video sam da vazi za skuplje ostrvo, ali...imam neku varijantu za vrlo jeftin prevoz i neku varijantu uz pomoc nekih engleza za jeftin smestaj na Kefaloniji izmedju 10. i 20. avgusta. Moje pitanje je - sta to znaci malo skuplje ostrvo. Hleb 3 evra ili sta? A fast reply would be appreciated :) Na badzetu sam totalnom, al ovo mi trenutno ispada jeftinije i od Halkidikija...malko skuplje može da znači samo 50 centi preko na regularnu grčku cenu. ako imaš povoljan smeštaj i prevoz ne brigaj za ostalo
wall Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Imam rok 7-10 dana da nađem neki last minute za ostrva.Krit ili Rodos navolim.Kos, Zakintos, Tasos jok.Ako neko naleti može pm.Jbt svake godine ovako...
fragand Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 vratio se danasgenijalni pasivni odmor900 eurica 4 polupansionapoznajem neke zarazene sitonase, a kako vidim i ovdi ih ima :)
zoki Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Ne znam kako se gazza proveo, jutros sam ušao u Srbiju, u drugom pravcu kilometarske kolone na svakom prelazu čak i na naplatnim rampama u Makedoniji Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
wall Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 E izgleda ud za grčka ostrva naredne nedelje. Nema mesta na čarterima, egipćani se prebacili za grčku... :(
radisa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 E izgleda ud za grčka ostrva naredne nedelje.Nema mesta na čarterima, egipćani se prebacili za grčku... :(Lepo sam ti rekao, ne LAST MINUTE, nego FIRST MINUTE... F-I-R-S-T... :D
wall Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Jebeš ga, kad mi takav posao, a ja majmun i hoću sve da završim. Mada do sada sam uspevao da nađem i solidno uštedim. :(Imam još par dana...
wall Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Hvala.Uostalom, prilika za Italiju, Španiju, dvorce Rumunije
wall Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ide poznanik ove godine. :)Ali ozbiljno. Ja sam gled'o na tvu, nije to tamo zajebancija...
SleeperSleep Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 rumunsko more je penis. zato su dvorci i generalno lutanje po zemlji do jaja.inace, nikad ne bih uzimao first minute. to mi je totalno ropstvo. wall, samo se opusti. last minute je iz mog iskustva (i sa agencijama i u licnoj reziji) uvek super dozivljaj.
Recommended Posts