zoki Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 @gazza Ja sam je prešao prošlu sredu 10-og, plašio sam se čekanja jer su tih okruglih datuma smene po apartmanima ali ni na jednoj nisam stajao duže od 10 minuta.. Na Srb - Mak sam bio oko 12 a na Mak - Gre oko 14h.. E, sad, jedini problem može biti što ideš u subotu.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
zoki Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Još jedna stvar, par ljudi me je savetovalo da okrenem lokalni AMS kad dodjem do Vranja, jer oni mogu da ti kažu preciznije informacije o gužvi na granici.. Ne znam da li je to tačno, mrzelo me da ih okrenem :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Čutura Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 takodje koliko je duzi put ako se ide na prohor pcinjski umesto na tabanovce?17 km po alvirovicu.
yolo Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 hvala svima, nabavicu taj AMSS broj pa ako bude moralo onda na prohor.hvala g.
ivy Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 pici brate pravo na vrh sitonije u kamp/plazu kriaritsi. apsolutno jebeno neverovatno mesto, jedno od najludjih mesta na planeti, zajedno sa prilazom kroz lavirint puteva/ulica nikad izgradjenog turistickog grada od kog se odustalo.tamo nema nicega sem peska, 1 prodavnice, 1 taverne (mozda) i nekoliko stotina frikova koji su bezeci od civilizacije dosli upravo tu. nema klubova, nema buke, nema nicega sem karipskih plaza zalutalih u severni egej. ako vam ne smeta, sator mozete i na plazi da dignete, ne morate u kamp. pisacete u more, za veliku nuzdu ne znam a za tus cete se snaci. zju,kako je ovo dobro a jedna jedina zamerka je sto nema drvoa za kampovanje na divljaka..ne znam kako je u grckoj ali bi trebalo da svaki kamp ako je na plazi koja je otvorena za javnost ima i kupatila otvorena za koriscenje tj slobodno se secka i cirkulise i niko te nista ne pita
nisam ja Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 trebaju mi korisni linkovi za buking smeštaja na krfu konkretno, i ko zna pošto je trajekt? fala :moća:
Moća Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Ja sam bio ovde. Fin je smeštaj i nije bio skup prošle godine. E sad Dasija je jedno veliko ništa tako da je prevoz neophodan a grad Krf je blizu na 10 km. Takođe ima idealnu poziciju što se tiče obilaska ostrva stoga ako planirate da stalno menjate plaže to vam je dobar izbor. Trajekt putuje oko sat ipo i mislim da košta 50e za auto i 12e po osobi.
duda Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 (edited) ja već godinama letujem u lagomandri, to je na sitoniji, 5 km od neos marmarasaplaža je savršena, jedna od najboljih na sitoniji, nešto slično onoj gazinoj, samo što ima i dosta ladovine, pa moš' da biraš, pod borove ili pod maslineta borova šuma na samoj plaži je uglavnom preko dana lokacija za spavanje za ove što ne spavaju noću :Da tako lepo pirka uvek i takva je ladovina da ti treba i neki frotir za pokirvanje, mislim u slučaju da zaspešed.da ne zaboravim, najtoplija preporuka svima koji letuju na sitoniji da obiđu ženski manastir ormyliai to je najbolje da se ide nedeljom od 4 popodnetada jedino može da se uđe u kompleks gde je crkva jer je služba otvorenaslužbu vrši sveštenik koji dolazi iz obližnje crkve a prati ga manstirski ženski horu sam prostor gde je oltar mogu da uđu samo žene a muški ostaju u predvorju ali i tu se savršeno čujeto je nezaboravan doživljaj, atmosfera nije zemaljskau prednjem dvorištu su klupe u hladovini. tu monahinje poslužuju goste kafom i ratlukom i razgovaraju sa svimaa sve govore engleskiima jedna što se školovala u beogradu, govori srpski perfektnoimaju i sjajnu izvorsku vodu, ladnuu tom krugu je i suvenirnica i tu ima divnih stvarinije jefttino ali to im je jedini izvor prihoda koliko sam shvatilaima knjiga, ikona, čajeva, meda, ulja, nekih divnih džemovasve to one same rade, svašta nešto još imaali od svega, najbolja je ta atmosfera kod njih, to je nešto neopisivopoložaj manastria takođe, na brdašcuodržavaju ga savršeno, ko u bajci je Edited July 19, 2013 by duda
Moća Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Jeste :( ako kontaktiras preko mejla ove sto sam ti preporucio ne brini za visak znaka uzvika Rusi su to :) nama je kod njih bilo ekstra i preporucujemo ih svima koji traze fin smestaj za razumnu cenu.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
MancMellow Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Ehm, znam da se pominjalo, video sam da vazi za skuplje ostrvo, ali...imam neku varijantu za vrlo jeftin prevoz i neku varijantu uz pomoc nekih engleza za jeftin smestaj na Kefaloniji izmedju 10. i 20. avgusta. Moje pitanje je - sta to znaci malo skuplje ostrvo. Hleb 3 evra ili sta? A fast reply would be appreciated :) Na badzetu sam totalnom, al ovo mi trenutno ispada jeftinije i od Halkidikija...
MancMellow Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Khm, pomozite liberalnom nacionalisti...(ako ne)ko zna nesto naravno
Behemoth Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Evo moj kolega je prosle godine bio na Kefaloniji. Kaze da je mozda za nijansu skuplje nego sto je ocekivao. Nije kupovao hleb jer se hranio u hotelu, ali recimo pivo nije placao vise od 3 evra u kaficima, osim u nekom nocnom klubu.To je sve sto sam uspeo da saznam.
Recommended Posts