Mr.Mxyzptlk Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 U ala je mirno more. <_< Nas sacekala crvena zastavica i vetrustina od koje pucaju bubne opne i himeni. Talasi 6-7 m. Rov od metar i po kada se povuce talas i ogoli stenu na ulasku.Prvi talas me tako zasuo kamenjem da mi je odmah napunio dzepove a po izlasku sam izvukao jos 4 pune sake iz kupaceg.ovako nekako bilo:
dekki Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 @ Око цене превоза. Поредио цену авио превоза коју истакла агенција у склопу аранжмана са ценом која се добије кад се путује соло (бус + трајект). Колико су реално представљени удели смештаја и транспорта у цени аранжмана, то већ не знам. Тренутно авио превоз цене са 160 €.
InvisibleLight Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 @ Око цене превоза. Поредио цену авио превоза коју истакла агенција у склопу аранжмана са ценом која се добије кад се путује соло (бус + трајект). Колико су реално представљени удели смештаја и транспорта у цени аранжмана, то већ не знам. Тренутно авио превоз цене са 160 €.ok, to je charter ondaako sam trazis regularan let onda je mnogo vise, na to sam mislila..
yolo Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 carter za krit 160e sa svim taksama i doplatama? gde to ima, molim kontakt
dekki Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 160 € је табеларна вредност. Чим се изађе из табеле таксе и доплате крећу у напад.http://www.matico.rs...nzman.php?ID=52
Segundo Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ima li ko iskustava sa kampovanjem u Grckoj? Iscitao sam prethodno pisano, u vise navrata se pominju kampovi, ali cini mi se da niko nije koristio taj vid turizma.Ukratko, ortak i ja (mozda se prikljuci jos jedan) smo kratki sa vremenom, te bismo negde pocetkom avgusta zapalili autom na 7,8 dana. Dakle, u obzir dolaze pre svega Sitonija, mozda Halkinidki, kao i Tasos, jer usled ogranicenosti vremenom, nije bas pametno da ga dodatno oduzimamo nekim daljim putovanjem. Naravno, kampovanje nije jedina opcija (to nam se prosto javilo u blago alkoholisanom stanju :) ), ali nam zvuci zanimljivo. Ono sto je obavezno jeste da bude neka mirna varijanta, sa sto manje ljudi, bez klubova i glamura. Kao sto napisah, kampovanje nije jedina opcija, te u vezi sa tim ne znam ni da li je pametno ici na slepo negde i traziti smestaj ili ga ipak bukirati unapred ako se izjalovi prica. Bicu zahvalan za bilo kakav valjan savet i preporuku.
Dr Arslanagić Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 šurak moj bio sa curom ovde pre dve godine, bilo mu je dojajajoš ako idete kolima, ceo Tasos vam je na izvolte
Segundo Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Hvala!Pretrazivacemo jos malo, pa cemo odluciti koja ce destinacija biti i koji vid smestaja. Ovo nam je delovalo zanimljivo, fino bi bilo promeniti klasican nacin odmora. A opet, ako ispadne da su cene priblizne i da cemo npr. vise vremena provoditi na drugim plazama i po drugim mestima, onda se mozda i vise isplati naci neki smestaj.
yolo Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 (edited) Ima li ko iskustava sa kampovanjem u Grckoj? Iscitao sam prethodno pisano, u vise navrata se pominju kampovi, ali cini mi se da niko nije koristio taj vid turizma.Ukratko, ortak i ja (mozda se prikljuci jos jedan) smo kratki sa vremenom, te bismo negde pocetkom avgusta zapalili autom na 7,8 dana. Dakle, u obzir dolaze pre svega Sitonija, mozda Halkinidki, kao i Tasos, jer usled ogranicenosti vremenom, nije bas pametno da ga dodatno oduzimamo nekim daljim putovanjem. Naravno, kampovanje nije jedina opcija (to nam se prosto javilo u blago alkoholisanom stanju :) ), ali nam zvuci zanimljivo. Ono sto je obavezno jeste da bude neka mirna varijanta, sa sto manje ljudi, bez klubova i glamura. Kao sto napisah, kampovanje nije jedina opcija, te u vezi sa tim ne znam ni da li je pametno ici na slepo negde i traziti smestaj ili ga ipak bukirati unapred ako se izjalovi prica. Bicu zahvalan za bilo kakav valjan savet i preporuku.pici brate pravo na vrh sitonije u kamp/plazu kriaritsi. apsolutno jebeno neverovatno mesto, jedno od najludjih mesta na planeti, zajedno sa prilazom kroz lavirint puteva/ulica nikad izgradjenog turistickog grada od kog se odustalo.tamo nema nicega sem peska, 1 prodavnice, 1 taverne (mozda) i nekoliko stotina frikova koji su bezeci od civilizacije dosli upravo tu. nema klubova, nema buke, nema nicega sem karipskih plaza zalutalih u severni egej. ako vam ne smeta, sator mozete i na plazi da dignete, ne morate u kamp. pisacete u more, za veliku nuzdu ne znam a za tus cete se snaci. Edited July 16, 2013 by gazza1
fragand Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 divlji kamperi su severno od oranza iznad one predivne plaze, a desetak kilometara severnije ima uredjeno kamp naselje koje je sasvim okinace juce pala dobra kisa
Segundo Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Veliko hvala obojici!Mislim da su ovo informacije koje ce prevagnuti da ipak odemo u prvobitno planiranom aranzmanu - sator, peskir, ćega, rostilj, pivo i vino... uz sunce, plazu, vodu i mir koji ce nas cekati. Ako nam bas nesto zafali, imamo auto, pa cemo potraziti.Jos jednom, hvala! ;-)Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4 Бета
yolo Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 u subotu treba da predjem makedonsku i grcku granicu i to me vec sada nervira. jel ima neko predstavu kada da se dodje (popodne, uvece?) da se izbegne pakao od cekanja. jednom sam se ujutro zadesio na bogorodici i video kolonu od makedonskog do grckog prelaza, preko cele nicije zemlje.OK - znam foru tj gde da se ide da se to izbegne ali mi je to sat vremena vise voznje.takodje koliko je duzi put ako se ide na prohor pcinjski umesto na tabanovce?
Recommended Posts