Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

I ja polako odustajem od FRA pa mi ne gine GRE. Zov Parge i dalje najjaci mada izbegavam da se vracam istim mestima.Lefkada je malo ispod, neki utisci?

Posted (edited)

Putujem sutra u Grčku (Hanioti), videh na sajtu da vreme i nije baš neko u sledećih desetak dana (27-29 stepeni). Da neće da bude hladno za brčkanje? mrzim hladno more.

Edited by slow
Posted
Putujem sutra u Grčku (Hanioti), videh na sajtu da vreme i nije baš neko u sledećih desetak dana (27-29 stepeni). Da neće da bude hladno za brčkanje? mrzim hladno more.
ma nece. kasandrin zaliv je skoro kao jezero :)
Posted

Gde je najbliže ići u Grčku, a da vredi? Automobilom.Ne mora biti najbliže ali da put traje najkraće. -_-

Posted

Hanioti, Pefkohori i Polihrono.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
Idi bar jednom na paljuriIdem iza tebe, takodjer hanioti, (ako knjigovodja bude dao)mene ovdi driblali da za polih, hanioti i pef sledi ban ako pominjes, zato kazem tamo gde se ime ne sme pominjati :)
Posted

@slow recider nesto, kako je doli?

Posted (edited)
@slowrecider nesto, kako je doli?
Pozdrav, mala promena plana, sada se nalazim U Pefkohoriju umesto u Haniotiju (mlađi član porodice nas je preglasao :D) . Ovo kuckam na plaži, iz taverne Vlahos. Prvo i osnovno, duva neki jak vetar, talasi su visoki, i mali broj ljudi se kupa. Voda je ok, danas je malo hladnija nego juče, tako da nije najprijantije, ali ko hoće može da se brčka. Zeznuto je kad izađeš iz vode. Koliko sam video na netu, ovaj vetar će da duva do sutra, posle će se smiriti. Sunčano je, nema oblaka, ali ponavljam, snažan vetar duva. Sinoć je padala jaka kiša... Edited by slow
Posted

U glavnoj ulici imas Piceriju Capri koja je obavezna!!! Nemoj da se zajebes da je ne probas. Ispred nje je uvece velika guzva.

Posted

meni su najjače palačinke u potosu. beskrajan red uvek. a deru. mislim da ubiru soma evra na pola sata.snažan vetar i jaka kiša su neveseli pojmovi onako an ženeral.

Posted

Doduse od Potosa do Pefkohorija par stotina kilometara mogo bi covek da skokne.

Posted

jebote moćo, sa ovim tvojim ni dabović ne bi mogao ništa da uradi.

Posted
....
tnxzavidim, zavidim, zavidimnisam jos 100% siguran, ali ako bude sve kako treba odmah iza sledeceg vikendaimamo putnu groznicuako si kolicima, i nisi bio, poseti paljuri, mi idemo na plavu ribu, ali cela je okpre paljurija ima jos jedna velika, lepa plaza samo bez sadrzajasigurno vetar duva i tamo, volimo talase no bila losa iskustva sa upalom usiju i kapica obavezna bio nas lekar prosle godine i veoma je konstruktivan :lala:bude tamo lose vreme dan ili dva maksimalno u tom periodu
Posted

samo vi pisite gde ide idete sa decomda ne prilazimo na 50 km