Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Jeb' se Gazzo, sad mi se ide tamo :(

Posted

kontiki da me casti za ovaj promo, bicu zadovoljan sa dve avio karte

Posted

fala Gazzo :Hail:btw, nema aviona za Samos i Karpatos, moja greška, tj. igra gluvih telefona

Posted

kako je sa letovima za grcka ostrva iz madjarske?

Posted
nema vise
nisi dobar čovek, nego vrlo dobar ka odličnom.sad mi se ide tamo. da živim.
Posted
Jeb' se Gazzo, sad mi se ide tamo :(
+1 :(treba da se pomirim sa tužnom činjenicom da ovog leta neću videti more, a ti ovim ni malo ne pomažeš.
Posted (edited)

Da li je isao neko na Skopelos kolima? Trajekt se hvata u Volosu pretpostavljam? Koliko dugo putuje do ostrva?

Edited by Behemoth
Posted

nisam išao ali sam slušao priče ljudi koji su išli. u Volosu se ulazi na trajekt pa se ide na Skiatos pa na Skopelos.iz nekog razloga je trajekt iz Volosa za Skopelos užasno skup

Posted (edited)
nisam išao ali sam slušao priče ljudi koji su išli. u Volosu se ulazi na trajekt pa se ide na Skiatos pa na Skopelos.iz nekog razloga je trajekt iz Volosa za Skopelos užasno skup
pa nije tako skup.sad gledam za juli i cena je za odraslu osobu 22€, a za auto 64€http://greeceferries.com/skopelos/ Edited by Ros
Posted
iz nekog razloga je trajekt iz Volosa za Skopelos užasno skup
iz istog razloga zasto je trajekt iz bilo gde za bilo gde u grckoj uzasno skupkavala - mitileni (lezbos) povratna 379e 2 osobe sa lezajevima u 4-krevetnim kabinama plus kola (sa laziranjem duzine, za 5 cm, inace bi bilo 50e vise)isto to iz soluna je 20e vise
Posted

btw volos skopelos mesto za auto treba odmah rezervisati, mislim da je vec sada booked out za udarne vikende