Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted

da, direktno. aerodrom je smesan, slici tivatskom, isti haos i sporoca, ali se da preziveti.ove godine sam htela da izmajmunisem da odem s jednom turom, a vratim se sa drugom, ali nisam sigurna da bi budzet izdrzao 20 dana mora.

Posted

Gayyo, jesi li ti beše bio na Karpatosu?

Posted

pre dva dana resavali smo problem jednog strendzeramalo saobracajna policija, malo izgubljeni dokumenti.....jedan mozda dobar savetskenirati sva dokumenta i zakaciti ih na netu tako da ih mozes sa bilo koje lokacije skinutinesto od toga je uspelo u ovoj situaciji, nije garancija

Posted
da, direktno. aerodrom je smesan, slici tivatskom, isti haos i sporoca, ali se da preziveti.ove godine sam htela da izmajmunisem da odem s jednom turom, a vratim se sa drugom, ali nisam sigurna da bi budzet izdrzao 20 dana mora.
:DIstina. Meni se još desio zastoj sistema za prtljag pa su ga ručno/nožno dovukli do trake za preuzimanje.
Posted (edited)
Gayyo, jesi li ti beše bio na Karpatosu?
nisam, dace bog sledece godine, merkam to. ove godine ce da bude ili chios ili kos + karpatos. ili cu ponovo za lesvos.nisam ja video mnogo grcke, samo je to od mora sto sam posetio bilo u redu i nemasovno: pelion, lefkada (pre eksplozije), paxos, ithaka, lesvos + zagorohoria, prespa, kastoria, epir.btw kad smo ovde, ovo nije los sajthttp://www.greecetravel.com/amer grckog porekla koji dobro kapira stvari. ono sto je obisao je dobro pokriveno i barem po onim mestima gde sam bio, uglavnom su mu dobre preporuke. mislim covek koji napise ovako nesto:"The traffic may be hell, the harbor may smell like sewage, and bad music may come pounding out of every bar, but you still can find a little place, a little corner of peace or beauty or maybe just good food and good people, that make all these other unpleasant things irrelevant"kapira grcku do kraja... Edited by gazza1
Posted

hvala za link. gledam gde ću ove godine, ima ponuda i za taj Karpatos.inače lepo rečeno za Grčku... volim ja Dalmaciju ali je Jelada ubedljivo destinacija no 1. sva sranja padaju u vodu kada popiješ frape na ovakvom mestu:Picture1342_zpsd69c6ba5.jpg(jebena benzinska pumpa)ili se obanjaš na ovakvoj plažiciPicture672.jpg

Posted

srecno, pa izvesti o karpatosu. a ja cu kad stignem da okacim par fotki sa lezbosa koji je moja preporuka za svakog ko trazi mediteran kakav je nekad bio. nekad, 1923, 1971, 1985.... rvacka tu bez obzira na svu lepotu nema sta da trazi. a mozda i bas zbog te lepote.

Posted

nije još ništa odlučeno obzirom da idem tek u septembrusuzio izbor na Zakintos, Samos, Karpatos i eventualno još neko ostrvo gde se može stići avionom

Posted

Mislis carterom iz Bg ili avionom uopste? Ako je ovo prvo, ko leti na Samos i Karpatos?

Posted

javim ti sutra, gospoja je pregledavala kataloge