yolo Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 a da odes na 2-3 nedelje u tvroza, kapiram manja je robija?
fragand Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 :Dkontam, malo sporo ali kontamdovoljno je samo da nema telefona i neta, i to bi bilo blazenstvo, samo da ima sta da se citaisla kod nas dvojica radnika koji nisu imali da plate saobracajne kazne, kao da su bili na oporavku, sinuli ljudito ti je moj ugao gledanja na odmor, a pretpostavljam i jos nekih sa klincima
kapetanm Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Ja uvek gledam mesta gde ne idu klinci, provalije, litice i vrtlozi. Još ako nema izloga da žena bude na kratkom lancu, loša plaža da ne moram da se pržim, uz par kafana i milina
fragand Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Za do 10g gledacu i ja gde ne idu klinci.A sto se pefa tice i koznjaka istina. Meni je jedino tesko odoleti onoj prodavnici gde su partizanove legende.
Ros Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 (edited) Za do 10g gledacu i ja gde ne idu klinci.A sto se pefa tice i koznjaka istina. Meni je jedino tesko odoleti onoj prodavnici gde su partizanove legende.ako bi vec u okolinu pefa isao, onda idi u afitos. jedino izvorno grcko mesto u srpskoj republici halkidiki Edited June 10, 2013 by Ros
yolo Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 pa ima i ono u brdima iznad neosa marmarisa, mislim da je pre 100 godina to bilo jedino selo izmedju soluna i kavale sa pogledom na more... zaboravih kako se zove
fragand Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 tnx za tipovanje, no vec sam kaparisao (nije jos sigurno dok ne resim neke probleme)
SleeperSleep Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 pa ima i ono u brdima iznad neosa marmarisa, mislim da je pre 100 godina to bilo jedino selo izmedju soluna i kavale sa pogledom na more... zaboravih kako se zovezaboravio sam i ja kako se zove, ali se secam da smo bili u nekoj navikanoj kafani u kojoj je hrana bila losa ali je zato bilo bilion osa.pogled je, doduse, do jaja.nedostatak dobrih restorana je jedini ozbiljan minus na sitoniji. ako se smestaj izabere mudro i poseduje pripadajuci rostilj, onda to i nije tako strasno.
zola89 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 kon tiki radi lesbos od ove godine. ako hoces samo carter mislim da je 250e povratna.Jel nudi mozda kontiki cartere za krit na tu foru? Posto cini mi se kad sam pitao da su mi rekli da ne razdvajaju, tj da nece da prodaju odvojeno carter od smestaja.
*edited by mod Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Prodaju za sve ali najranije 7 dana pre leta.
yolo Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 (edited) pa da, kada znaju tacno da li su rasprodali aranzmane i koliko mesta imajune bi bilo lose da se podele informacije o cenama, ko zna za prethodne godine ili ima info za ovu. recimo kon tiki ce lezbos naplacivati 250e.a cini mi se da je luba prosle godine rodos platila dosta manje.sa tom cenom se vise isplati leteti pegazusom do turske obale pa odatle prelaziti na ostrva. recimo ja gledam chios tako sto cu da se prebacim do izmira, pa sat i po busom do cesme, pa sat vremena brod cesme chios.jos bolje ko hoce na kos, moze do bodruma pa 50 minuta katamaran bodrum kos. pegusus je svuda oko 140e RTa jel ima uopste cartera koji nisu na 10 dana nego na 2 nedelje? Edited June 12, 2013 by gazza1
luba Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 nisam rodos, nego kos, bilo 145 e povratna i uzela sam ih deset dana pred put. treba proveriti sa eurojet agencijom, preko njih mi je bilo jeftinije nego preko kontikija.kos je odlican i za dalje akcije za tamosnja ostrva, pored redovnih linija, moze da se dogovori u luci sve.ko bi na kos, nikako u sam grad, vec na onu stranu ostrva ka turskoj, ne ka rodosu, manje je vetra, divljije je i moze da se roni. cene su standardne ostrvske.za grcku ne znam da li ima duzih cartera, za egipat ima i na dve nedelje varijanta.
yolo Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 letela si direktno na kos? pa to je odlicno, a i dobra cena. steta sto nema 2 nedelje da se napravi 1 nedelja kos a 2 kalimnos
Recommended Posts