Dr Arslanagić Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 nema na čemu. pogledaj Skopelos, čini mi se da je to ono što tražiš.
pt 2.0 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 nema na čemu. pogledaj Skopelos, čini mi se da je to ono što tražiš.hoću, zaista hvala. sama ne bih znala odakle da počnem pretragu. milion godina nisam išla preko agencije.
fragand Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 samo dopuna za sartiorange nisam uspeo da nadjem no stvarno je prelepo i guzva, za mladezseverno od oranza (valjda megaportokali) nezgodan pristup, ceo zaliv plitak osim na jednom delu izmedju stenja i nema nikakvog sadrzajaali predivno mesto, samo sa minimalnim bagazom i sarti sa plaze kod novog sartija severnojuzno
*edited by mod Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Jel bio neko na Hidri? i vredi li tu odsesti u julu?
Ros Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 na hidri se neces mnogo nakupati jer jednostavno nemaju dobre plaze, ali je prelepo. i skupo. :)mozes videti kod mene na fejsu album "Hydra&Spetses". bili smo tamo proslog leta na izletu. spetses ima solidne plaze
*edited by mod Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Hvala, pogledacu cim sednem za komp :)Gledam i Lesbos ali ne znam kako da dodjem do tamo bez da platim 200e po osobi za trajekt iz Soluna ili Pireja.
yolo Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 kon tiki radi lesbos od ove godine. ako hoces samo carter mislim da je 250e povratna.
yolo Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 na hidri se neces mnogo nakupati jer jednostavno nemaju dobre plaze, ali je prelepo. i skupo. :)mozes videti kod mene na fejsu album "Hydra&Spetses". bili smo tamo proslog leta na izletu. spetses ima solidne plazeodakle ste isli na izlet tamo? neki peloponez, napflio i tako to?
Ros Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 odakle ste isli na izlet tamo? neki peloponez, napflio i tako to?bio je tako to zvani tolo(n).cak je i brod isao iz tolo(n)a.prvo smo stali na hidri neki sat i po, 2, pa onda na spetses i nazad za tolo.
wall Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Čitam redom i malo sam zbunj.Svo vreme sam bio ubeđen da je Kasandra za zaobići a Sitonia je OK...Sad nemam pojma.
yolo Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 pa ja podrzavam da svako ko pomene kasandru i pef na ovom svetom pravoslavnom topiku bude trajno banovan
wall Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 E to, sludi me totalno. :huh:Mislim, prvi put planiram na te prste (al sve mi se čini da ću odustati) i čitam i gledam i ništa ne znam...
fragand Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 pa ja podrzavam da svako ko pomene kasandru i pef na ovom svetom pravoslavnom topiku bude trajno banovanups :Di sad smo uplatili blizu pefa da bar jedanput overimo paljuri (jos uvek je pod mozda, ali radi se na tome)nasi su zahtevi:topao bazen ili blizina mora za dane kad nas mrzi dalje ici, ili neko bas "nije raspolozen" za kupanjeklopa sa sto manje muka, najbolje hotelskolekar u blizini (svake godine imamo neku sitnu zezanciju)drustvo za klince u okviru smestaja i ogradjen krug(sto vise klinaca to manje prituzbi na ponasanje klinaca)i ako budemo isli mozda cemo prenociti u dorjanu da sledeceg dana stignemo odmorni
Recommended Posts