June 23Jun 23 35 minutes ago, Svemir Zeka said:U HN ima tri plaže, koje nemaju kafiće ni beton. Ima kamenje ili šljunak. Na jednoj ima pesak.Peščana plaža je za malu decu zgodna, a ovu volim samo zato jer ima četinare pod koje se sakrijem. Velike peščane plaže me ne privlače, volim kamenje.Ali, Herceg Novi je grad. U Hrvatskoj i ako si u malom mestu, u blizini je neki grad. Ne znam koliko Grčka miksuje te dve stvari.Lep je HN al mnogo strmo bre zekane.A, da, i grad je ko sto rece, ja vise volim da mogu da odem na veliku pescanu plazu koja je malo dalje od gradske vreve ili kamenu/sljunkovitu uvalu. Toga u Grckoj ima na tone. Plaze u HN su "tanke", kao da si i dalje u samom gradu.
June 23Jun 23 1 minute ago, Shan Jan said:Lep je HN al mnogo strmo bre zekane.A, da, i grad je ko sto rece, ja vise volim da mogu da odem na veliku pescanu plazu koja je malo dalje od gradske vreve ili kamenu/sljunkovitu uvalu. Toga u Grckoj ima na tone. Plaze u HN su "tanke", kao da si i dalje u samom gradu.Te kamene uvale s nešto šljunka su i u Dalmaciji na svakom koraku. I prirodni hlad, možda to i najviše volim tamo. HN ima mnogo biljaka, meni to njemu daje šmek, iako plaže jesu blizu šetalištu. Samo, meni je u nekom trenutku to i odgovaralo, zbog dece.
June 23Jun 23 1 hour ago, Shan Jan said:Koje plaze su vam najlepse na Rodosu?Tsambika beach (pescana, prostrana plaza) i Anthony Quin (gomila zgodnih preplanulih italijana). Ostale plaze su prelepe takodje
June 23Jun 23 1 hour ago, Frank Pembleton said:Ima li funkcionalni javni transport na Rodosu?Ja sam bila pre vise od 10 godina i autobuski prevoz je bio odlican (medjugradski). Sad je verujem jos bolje
June 23Jun 23 2 hours ago, Sandradjer said:Tsambika beach (pescana, prostrana plaza) i Anthony Quin (gomila zgodnih preplanulih italijana).Ostale plaze su prelepe takodje dodaj kalithea koja se nešto malo placastegnaobe plaže na lindosuagathi beach kod charakijamoja omiljena je glistra
June 23Jun 23 3 minutes ago, Sandradjer said:Ja sam bila pre vise od 10 godina i autobuski prevoz je bio odlican (medjugradski). Sad je verujem jos boljepotvrđujem (2018)
June 25Jun 25 Da li je bolje za Vrahos ici preko Bitolja, pa na Medzitliju i onda nekim losijim putem ili na Evzoni autoputem pa desno kod Soluna? Meni navigacija daje ovu drugu opciju
June 25Jun 25 On 23. 6. 2025. at 17:03, Frank Pembleton said:Ima li funkcionalni javni transport na Rodosu?Ima, dve firme, ovde imaš i vozne redove:https://www.rhodestravelguide.gr/buses/
June 25Jun 25 43 minutes ago, shimpu said:Da li je bolje za Vrahos ici preko Bitolja, pa na Medzitliju i onda nekim losijim putem ili na Evzoni autoputem pa desno kod Soluna? Meni navigacija daje ovu drugu opcijuMi smo, putujući na tu stranu u sezoni, uvek išli na Bitolj, jer na granici uglavnom nema više od par auta, ako i toliko.Put od Bitolja do Kozanija, gde se uključuješ na autoput ka Igumenici, nije uopšte loš, to je uglavnom put za motorna vozila. Dodatno su Makedonci pustili deo autoputa na deonici koja je bila najsporija.
June 25Jun 25 On 23. 6. 2025. at 18:29, Ros said:potvrđujem (2018)Pretpostavljam, ako mozes da biras, da je ipak bolje uzeti rent a car?
June 25Jun 25 46 minutes ago, Shan Jan said:Pretpostavljam, ako mozes da biras, da je ipak bolje uzeti rent a car?Kad je moja sestra išla, uzimali su tako.
June 25Jun 25 1 hour ago, Shan Jan said:Pretpostavljam, ako mozes da biras, da je ipak bolje uzeti rent a car?u svakom slucaju. busom ces dohvatiti neka mesta, ali ne sve