Jump to content

Grčka an ženeral

Featured Replies

Kakav je Marusi? s_d

• Replies 2.9k
  • Views 321.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ladno usred Peliona u nekoj taverni u selu blizu smestaja fotke Rodzera Votersa sa gazdaricom. Baba ne zna rec engleskog al njen sin kaze da su prijatelji i da svake godine dolazi van sezone. Nadrealn

• halloween
    halloween

Pre putovanja na Krit, a i drugde u Grčku, nije loše pročitati Grčko leto Žaka Lakrijera, Grčka ostrva od Lorensa Darela i Kolosa iz Marusija od Henrija Milera. Druga i treća su pisane pre oko 80 godi

• meni poslednji gosti izašli iz kuće 29. septembra. nisam očekivao da će sezona da se toliko razvuče - ne samo zbog odličnog vremena i kupanja koje i dalje traje /voda je 22c, može/ nego što uopšte nek

Posted Images

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Kakav je Marusi? s_d

niš’ posebno. imaju odličan shoping mall.

kako nama fali nase more, garant smo imali pola grcke onomad, vidi se po nazivima

7 minutes ago, villiem said:

kako nama fali nase more, garant smo imali pola grcke onomad, vidi se po nazivima

IMG_1130.jpeg

ss1

8 minutes ago, Ros said:

niš’ posebno. imaju odličan shoping mall.

Jebiga, bolje da Atinu vezujem za Akropolj, a ne za lopovčine i seljake koje znam u tom Marusiju. Koji je to ološ, bože sačuvaj. A taman sam ih bila lepo zaboravila. isuse

Idem da isperem mozak porcijom Rovinja

55 minutes ago, Ros said:

onda na rodos ako nisi bio. Nadji smeštaj na istocnoj obali. recimo, faliraki, uzmi auto i uzivaj. faliraki nije nešto posebno za večernji izlazak, ali nisi daleko od grada rodosa koji je bombona. dovoljno veliko ostrvo da imaš mnogo toga da vidiš, a nije ogromno kao krit da nemas utisak da si sve video. ako rešiš, onda ćemo u detalje: plaže, klopa, mesta za videti.

kad planiraš da ideš?

Ovo mi je drago da cujem. Vuklo me da probam Rodos ali niko ga nije pominjao pa sam sumnjao da mozda nije nesto. Verovatno avgust ili septembar, ne znam koji je mesec najbolji tamo za biti?

2 minutes ago, Shan Jan said:

Ovo mi je drago da cujem. Vuklo me da probam Rodos ali niko ga nije pominjao pa sam sumnjao da mozda nije nesto. Verovatno avgust ili septembar, ne znam koji je mesec najbolji tamo za biti?

septembar je odličan. biće manje gužve, more toplo, neće biti hothothot. čak i kad se ide od sredine septembra je odlično. ne možeš pogrešiti

10 hours ago, Shan Jan said:

Eeej breee...

Ja i gospodža idemo krajem avgusta, rekao sam ti u kafani...

Sad ću da listam predmetnu temu, garant je Ros pisao tamo, a i ne smeta da zapitkujem ponovo...

14 minutes ago, Frank Pembleton said:

Eeej breee...

Sad ću da listam predmetnu temu, garant je Ros pisao tamo, a i ne smeta da zapitkujem ponovo...

Nista cekam i vas izvestaj. Septembar sounds good, ja i ne volim pretoplo, plus mala deca koja vriste ce vec biti po skolama a studentkinje i dalje na moru fantom

Edited by Shan Jan

Just now, Shan Jan said:

Nista cekam i vas izvestaj. Septembar sounds good, ja i ne volim pretoplo a sva deca koja vriste ce vec biti po skolama.

Bolje pitaj ovoga sa grčkom zastavom.

Mi smo ti "automobilski izazvani" pa to skraćuje opcije...

18 minutes ago, Frank Pembleton said:

Eeej breee...

Otkud ovo pisanije na Vocapu? A ne na Grckoj?

Moja greska. Vocap je metatema D

Mi cemo sigurno da unajmimo autic. Ja bas volim da vozim po grckim pripizdinama, prelepa je priroda.

2 hours ago, Shan Jan said:

Moja greska. Vocap je metatema D

Mi cemo sigurno da unajmimo autic. Ja bas volim da vozim po grckim pripizdinama, prelepa je priroda.

Rodos ima odlične puteve. Sa istočne obale ima super vožnji unutar ostrva. Dolina leptirova, 7 izvora, italijansko selo, Moni Tari. Zapadna obala je posebno lepa za vožnju do Monolitosa. Od srede sam ponovo u Minhenu pa ću ti detaljnije napisati sta sve ima.

Koje mesto je dobro za bazu? Da ima lepu pescanu plazu na par minuta hoda a da moze odatle kolima da se ide okolo naokolo i istrazuju druge plaze, gradici, sumice i ostalo.