June 22Jun 22 2 minutes ago, Shan Jan said:Zanimljivo. Mozda malo premalo? Mi obicno rentamo kola pa obilazimo. Npr. Krit mi je bio vrh prosle godine. Ali i ta mala ostrva imaju svoju draz...Jeste mali, ali pošumljen prilično karkaterističnim čempresima, borovima i mediteraskim hrastom i ima dosta talijana, tako da se neki standard može očekivati. Same stene i plavetnilo najviše podsećaju na Jadran...tako daaa
June 22Jun 22 46 minutes ago, Shan Jan said:Uf Zakintos sigurno ne bih, nisam vise za ta mesta gde idu pijani tinejdzeri da se olese. Pre sam razmisljao o Kefaloniji ako bih tu negde bio. O ovim ostalima ne znam nista.Kefalonija ti je super. Nije ni mala, ako voliš zujanje navozićeš se. Naravno ne tolkko koliko na Kritu (ali ništa nije uporedivo sa njim). Vajb je više upper middle class, znači miljama daleko od pijanih engleza. To se oseća i u cenama koje su nešto više u odnosu na ostala jonska ostrva. Plaže iz raja, naročito ako više voliš šljunkovite. Boja mora nestvarna.
June 22Jun 22 Volim vise pescane plaze, nadam se da ima i njih. I meni Kefalonija deluje interesantno zbog lepih predela. Volim i sume. Nije ni losa ova ideja o malom ostrvu sto @Marcus Wulffings baca. Cene nisu problem, ipak smo mi programatorski tajkuni™.
June 22Jun 22 1 hour ago, Shan Jan said:Uf Zakintos sigurno ne bih, nisam vise za ta mesta gde idu pijani tinejdzeri da se olese. Pre sam razmisljao o Kefaloniji ako bih tu negde bio. O ovim ostalima ne znam nista.Zakintos je extra, samo nemoj deo Laganas i oko.Ja sam bio u Tsilivi.
June 22Jun 22 Olimpik bic, prosao kroz Paraliju, isao do Katerine da kupim albume za preprodaju, vise trazio polovnu robu nego bio na plazi, po secanju peskovito al ima dosta meduza, kako kazuKao budem isao opet, odoh dole do Atine, ako moze i juznije Edited June 22Jun 22 by villiem
June 22Jun 22 Olimpic beach = Sutomorešto dalje od menePS: ne znam zašto sam se sad setio izraza "plitak potok muda ne kvasi"
June 22Jun 22 4 hours ago, Shan Jan said:@Ros ti si bese bio na svakom grckom ostrvu, tako kazu? Koje preporucujes za ovu sezonu? Do sada sam bio na Krfu, Lefkadi, Kritu i Kipru (ja i to racunam u Grcku).onda na rodos ako nisi bio. Nadji smeštaj na istocnoj obali. recimo, faliraki, uzmi auto i uzivaj. faliraki nije nešto posebno za večernji izlazak, ali nisi daleko od grada rodosa koji je bombona. dovoljno veliko ostrvo da imaš mnogo toga da vidiš, a nije ogromno kao krit da nemas utisak da si sve video. ako rešiš, onda ćemo u detalje: plaže, klopa, mesta za videti. kad planiraš da ideš?
June 22Jun 22 2 hours ago, aram said:nisam ros, ali my 2 cents: ne znam u kakvim si odnosima sa brtom gazzom, ali Lemnos je za svaku preporuku. ako ceniš da se ne isplati da mlad stradaš, onda paros i antiparos, ili zakintos. paros je isto divan, ali je malo ostrvo, prilično skupo a glavne plaže pretrpane. plus meltemi do kraja avgusta. septembar bi bio bolji. antiparos je da se vidi za jedan dan.
June 22Jun 22 1 minute ago, Ros said:good decision.Yes. Navazali su me tamo kao malu dovoljno, sad je vreme za druge avanture!
June 22Jun 22 Jedino gde planiram još koji put da odem je Atina. Za more, treba mi planina okolo, mnogo borova i kamenja. Rodos i Krit i slično, oara nemam. A i kome je šef bio Konstantinos Velentzas, radije ide u Rvacku