Milošica Posted July 17 Posted July 17 (edited) 3 hours ago, Hamlet Strašni said: Firma, to sam ja. Hamlet, leta Gospodnjeg 2024. Edited July 17 by Milošica
Hamlet Strašni Posted July 17 Posted July 17 Biti il ne biti, pitanje je sada. To je život nas samostalnih preduzetnika. 1
Popular Post shimpu Posted July 17 Popular Post Posted July 17 U subotu smo stigli u sarti, bila gyzva na ulasku ubgrcku. Posle se isto nesto oduzilo pigotovo kad smo prosli solun. Plaza u sartiju korektna, ali idemo svaki dan na orange beach 6 4 1
shimpu Posted July 17 Posted July 17 Ima najvise madjara i rumuna, nasih nesto manje. Pricao sa jednim novosadjaninom koje jos plaze da posetimo posto mi je ispricao da oni svaki dan obilaze po dve. Rekao mi da odem na sajt nikana i da tamo ima sve lepo opisano. Jos mi i pokazao kako izgleda sajt. Hvala, rekoh
shimpu Posted July 17 Posted July 17 Nema, a isto tako nema ni prljavstine u vodi, travki i tako toga. Nema ni komaraca uvece
Valk Posted July 17 Posted July 17 Sarti je super, sve plaže su odlične. Kad se uželite jako sitnog peska i zelene boje mora - idite na Kalamitsi.
shimpu Posted July 18 Posted July 18 Jao sta mi se desilo. Dosla na plazu jedna Ruskinja u toplesu i od svih ljudi zamoli mene da je namazem kremom da ne izgori. I to ne samo ledja nego i napred. A ima velike grudi. Jaooo sto mi bilo neprijatno, svi gledaju u mene. Bukvalno mi preseo odmor, sledece godine ostajemo u Beogradu 2 7
Svemir Zeka Posted July 18 Posted July 18 On 17. 7. 2024. at 13:47, shimpu said: U subotu smo stigli u sarti, bila gyzva na ulasku ubgrcku. Posle se isto nesto oduzilo pigotovo kad smo prosli solun. Plaza u sartiju korektna, ali idemo svaki dan na orange beach Baš uživaš™, boli te kurac™
shimpu Posted July 20 Posted July 20 Vratili smo se bezbolno, ali u suprtotnom smeru je katastrofa. I na Evzoniju i na Djevdjeliji. Sledece godine idemo na neki drugi granicni prelaz
Zli Gli Posted July 22 Posted July 22 E jebiga, mi treba ovih dana da se provozamo do Sartija i mislio sam da cemo se sresti ali si bio sirotinjskih 7 dana, verovatno. Bedak jbg, sledeci put uplati 10-12 nocenja ko covek. I da kazem da je ona cuvena plaza Lagomandra kod Nikitija jedan go kurac, osim sto iza ima sumetina i hlad. Em tako bezveze plaza em talasi bolesno veliki juce, dobro nisam poginuo u vodu™.
Sandens Posted July 24 Posted July 24 neko zatišje na poslu i pustim ovu lepotu od muzike i kao ajde, kad već imam vremena, da vidim šta se piše o grčkoj na putovanja.info i prva tema koja mi izleti bude limnos i drug eleniko kao domaćin. sad sam na tasosu pošto idemo na ostrvo 29.08. 1
shimpu Posted July 25 Posted July 25 On 22. 7. 2024. at 6:46, Zli Gli said: E jebiga, mi treba ovih dana da se provozamo do Sartija i mislio sam da cemo se sresti ali si bio sirotinjskih 7 dana, verovatno. Bedak jbg, sledeci put uplati 10-12 nocenja ko covek. Jeste, ali zato svaki dan se jeo giros, pica, suvlaki, a ti si od kuce poneo gotova jela iz Amana - pasulj i gulas. Dnevno sam trosio oko 30 eura. I dva paketa vode da ne zaboravim da sam kupio. Da, da
Recommended Posts