Tsai Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 krecem za nekih sat - dva. da li da idem na prohor pcinjski?
nisam ja Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 šta smo rekli za krf. tj rent-a-car generalno. unapred ili na licu mesta?
Baldrick S. Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 1 hour ago, nisam ja said: šta smo rekli za krf. tj rent-a-car generalno. unapred ili na licu mesta? Ja sam prošle godine iznajmio na licu mesta. Može da se desi da nema u jednoj agenciji ali ima u nekoj drugoj. Ista papirologija kao svuda gde sam iznajmljivao auto. Pazi sever i planicuge, u onih par sela gore ulice su baždarene da se jedva dve tanje koze mimoiđu 1
Ros Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 On 1. 7. 2024. at 11:59, Moća said: Sto se tice Hr-Srb granica savvet kojim sam ja dobio je da ne idem na Batrovce nego na Šid i stvarno se pokazalo odličnim savetom jer smo čekali 15min i to u Julu. U to vreme kumovi isli na neku svadbu u Banja Luku pa išli preko Batrovca i čekali 3 sata. leti svakako ima smisla sici sa autoputa kod adasevaca, pa u sid pravac tovarnik, nijemci i kod lipovca na autoput. i obrnuto. ima i varijanta adasevci-sid-berkasovo-bapska (HR), ali je duzi put p.s. ko prolazi kroz adasevce neka ih pozdravi od srca
Ayatollah Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 Ja sam za vreme najvećeg krkljanca na Batrovcima otišao na Neštin-Ilok, i čekao sam bukvalno 2 minuta. Doduše, posle treba barem sat vremena vožnje do autoputa. Inače, Ilok je majka kada se vraćaš iz Hrvatske u Srbiju za vreme gužvi, jer se u krugu od 10 kilometara nalaze 4 prelaza - Ljuba, Sot, Neštin i Bačka Palanka.
Eleniko Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 Juče oko 3.5 Makedonija pa 1.5 Grčka Bugarska 1.5h pa 1h Grčka Ponedeljak, valjda zbog 1.7
Tinman Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Noćas/rano jutros sve vrlo korektno ne više od 20-30 min čekanja. Pored Soluna prošli na E75 ka Larisi da nismo ni primetili. Opet kažem oko 5-6 ujutru je bilo.
Caligula Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 9 minutes ago, shimpu said: Nema potrebe na pitanje odgovarati pitanjem, ako moze moze, ako ne moze onda ne moze. Sledeci petak putujem u Sarti, sirotinjo nerviraj se, ja odoh da uzivam To je neko grcko sutomore ?
Milošica Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 Sutomore ima svoj momenat bluda i razvrata jednog dana svakog leta. Nije za bacanje. 1
Bogotac Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 Metamorfosi risort,Eleniko,da nisi upoznat,pet zvezdica?
Eleniko Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 2 minutes ago, Bogotac said: Metamorfosi risort,Eleniko,da nisi upoznat,pet zvezdica? ne znam ne poznajem halkidiki uopste a ni rizorte generalno, ja sam bednik iz socijalnog smeštaja 1 2
Lord Protector Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 Eleniko sigurno kupio pola ostrva, sad se prenemaže. Svi koji imaju kintu kukaju da nemaju. 2
Eleniko Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 imam bre kintu, pun sam ko brod nije to nego me ne zanima da idem na mesta o kojima ništa ne znam ćutim disam ni za disam nisam 1
Recommended Posts