nisam ja Posted July 1 Posted July 1 šta smo rekli za krf. tj rent-a-car generalno. unapred ili na licu mesta?
Baldrick S. Posted July 1 Posted July 1 1 hour ago, nisam ja said: šta smo rekli za krf. tj rent-a-car generalno. unapred ili na licu mesta? Ja sam prošle godine iznajmio na licu mesta. Može da se desi da nema u jednoj agenciji ali ima u nekoj drugoj. Ista papirologija kao svuda gde sam iznajmljivao auto. Pazi sever i planicuge, u onih par sela gore ulice su baždarene da se jedva dve tanje koze mimoiđu 1
Ros Posted July 2 Posted July 2 On 1. 7. 2024. at 11:59, Moća said: Sto se tice Hr-Srb granica savvet kojim sam ja dobio je da ne idem na Batrovce nego na Šid i stvarno se pokazalo odličnim savetom jer smo čekali 15min i to u Julu. U to vreme kumovi isli na neku svadbu u Banja Luku pa išli preko Batrovca i čekali 3 sata. leti svakako ima smisla sici sa autoputa kod adasevaca, pa u sid pravac tovarnik, nijemci i kod lipovca na autoput. i obrnuto. ima i varijanta adasevci-sid-berkasovo-bapska (HR), ali je duzi put p.s. ko prolazi kroz adasevce neka ih pozdravi od srca
Ayatollah Posted July 2 Posted July 2 Ja sam za vreme najvećeg krkljanca na Batrovcima otišao na Neštin-Ilok, i čekao sam bukvalno 2 minuta. Doduše, posle treba barem sat vremena vožnje do autoputa. Inače, Ilok je majka kada se vraćaš iz Hrvatske u Srbiju za vreme gužvi, jer se u krugu od 10 kilometara nalaze 4 prelaza - Ljuba, Sot, Neštin i Bačka Palanka.
Eleniko Posted July 2 Posted July 2 Juče oko 3.5 Makedonija pa 1.5 Grčka Bugarska 1.5h pa 1h Grčka Ponedeljak, valjda zbog 1.7
Tinman Posted July 3 Posted July 3 Noćas/rano jutros sve vrlo korektno ne više od 20-30 min čekanja. Pored Soluna prošli na E75 ka Larisi da nismo ni primetili. Opet kažem oko 5-6 ujutru je bilo.
Caligula Posted July 5 Posted July 5 9 minutes ago, shimpu said: Nema potrebe na pitanje odgovarati pitanjem, ako moze moze, ako ne moze onda ne moze. Sledeci petak putujem u Sarti, sirotinjo nerviraj se, ja odoh da uzivam To je neko grcko sutomore ?
Milošica Posted July 5 Posted July 5 Sutomore ima svoj momenat bluda i razvrata jednog dana svakog leta. Nije za bacanje. 1
Eleniko Posted July 5 Posted July 5 2 minutes ago, Bogotac said: Metamorfosi risort,Eleniko,da nisi upoznat,pet zvezdica? ne znam ne poznajem halkidiki uopste a ni rizorte generalno, ja sam bednik iz socijalnog smeštaja 1 2
Lord Protector Posted July 5 Posted July 5 Eleniko sigurno kupio pola ostrva, sad se prenemaže. Svi koji imaju kintu kukaju da nemaju. 2
Eleniko Posted July 5 Posted July 5 imam bre kintu, pun sam ko brod nije to nego me ne zanima da idem na mesta o kojima ništa ne znam ćutim disam ni za disam nisam 1
Recommended Posts