June 25Jun 25 Jel bio neko na ostrvu Amoliani i sta ima da kaze?@Ros I kakvi su putevi na ostrvu, msm jel su asfaltirani? 😅
June 25Jun 25 1 hour ago, ZSNj said:Jel bio neko na ostrvu Amoliani i sta ima da kaze?@RosI kakvi su putevi na ostrvu, msm jel su asfaltirani? 😅dobri su putevi. sve sto se treba videti je lako za dostici. cak i duboko u ostrvo. sam rodos nema nekih brdusina kao na kritu ili peloponezu.
June 25Jun 25 1 hour ago, ZSNj said:Jel bio neko na ostrvu Amoliani i sta ima da kaze?Alikes plaza u top tri plaze SAO Halkidikija. Trajekt vozi 15ak min, samo ostrvo je malo. U samom mestu ima dosta restorana za klopu. Svaka preporuka.
June 25Jun 25 4 hours ago, ZSNj said:Jel bio neko na ostrvu Amoliani i sta ima da kaze?@RosI kakvi su putevi na ostrvu, msm jel su asfaltirani? 😅Bili u par navrata čamcem na ceo dan i jednom trajektom autom da vidimo gradić i obidjemo neke plaže kojima nismo prilazili čamcem. Osim Alikes plaže, ima još divnih plaža, uglavnom peščanih, po celom ostrvu do kojih moze autom, Kalopigado, St Grorge, Banana, koja je najbolje uredjena, mislim da je šljunčana.Najveći biser su vode izmedju Amuljanija i Drenia ostrvaca, to ne smeš propustiti, iako se do tamo stiže isključivo čamcem.
June 25Jun 25 Hvala ljudi. Mislim, svakako sam vec rezervisao, al drago mi je da su pozitivna iskustva! 👍👍
June 26Jun 26 ni karibi ni bali ni madagaskar ni tunis... ove godine u sarti! vidim da je ova trampova plaza hit tamo
June 26Jun 26 @Frank PembletonVodi računa o tome da je zbog ruže vetrova na istočnoj strani ostrva more uglavnom mirno, a na zapadnoj baš i ne:While the west coast of Rhodes is subject to shore winds and at times can be rough, a windsurfer’s paradise, the east coast is more sheltered and usually, only affected by moderate winds.https://discover-rhodes.com/explore/resorts/the-east-coast-of-rhodes/ Edited June 26Jun 26 by vememah
June 26Jun 26 jugozapadni peloponez, baza u kalamati. planirali smo da vidimo metoni, spartu, pilos, voidokiliu, mesenu. posto ne zelimo bas svaki dan da provedemo na izletu i u kolima, imate li preporuke za mani, sta vredi svakako videti?
June 26Jun 26 5 hours ago, Aleksija said:jugozapadni peloponez, baza u kalamati. planirali smo da vidimo metoni, spartu, pilos, voidokiliu, mesenu.posto ne zelimo bas svaki dan da provedemo na izletu i u kolima, imate li preporuke za mani, sta vredi svakako videti?NESTVARNA MESTA.Μάνη.Stena, sunce i so. Kameni tornjevi i njegovi ponosni stanovnici.Edit.Ovde bih se nastanio i okružio Švajcarskom gardomMICHELIN GuideTainaron Blue Retreat - Peloponnese - Book a MICHELIN Gui...Read our expert review of Tainaron Blue Retreat in Peloponnese, part of the MICHELIN Guide hotel selection. Book the world’s best hotels with MICHELIN Guide. Special offers. Verified guest reviews.Edit edita. Ma ko bi brinuo o jebenim gardistima, ima verovatno nekih automatizovanih sistema za stražarenje! Videću na Temuu. Edited June 26Jun 26 by Ras
June 26Jun 26 6 hours ago, Aleksija said:jugozapadni peloponez, baza u kalamati. planirali smo da vidimo metoni, spartu, pilos, voidokiliu, mesenu.posto ne zelimo bas svaki dan da provedemo na izletu i u kolima, imate li preporuke za mani, sta vredi svakako videti?@Delija67 je nama pravio putesestvije po Pelopenezu kad smo bezali pred olujama koje su rusile drveca i mostove oko nas a mi ko budale gledamo gde ima sunca za izlete i brckanje Elem, sigurno zna puno dobrih preporuka. Edited June 26Jun 26 by Shan Jan
June 26Jun 26 `Nismo isli u te krajeve osim u sam grad Kalamatu gde smo jeli suvlaki i masline kod Cacanskog zeta sa posterom Drogutina Topica u radnji. Sa druge strane poluostrva je gradic Gitio. Meni se svideo, a nedaleko od njega ima plaza sa nasukanom olupinom broda. Moze da se svrati na putu za Spartu. Do Monemvasije su kilavi drumovi, ali svakako vredi da se poseti.
June 26Jun 26 Preporucujem da posetite gradic Nafplio. Retka mesavina razlicitih kulturnih uticaja i arhitektonskih stilova.
June 26Jun 26 13 minutes ago, kyrre said:Preporucujem da posetite gradic Nafplio. Retka mesavina razlicitih kulturnih uticaja i arhitektonskih stilova.Tu smo bili smesteni. Savrseno mesto, ima i borove i pescanu plazu i uvale i mletacke tvrdjave i lep stari centar grada i penzose koji igraju sah po ceo dan u kafanama...Jedino sto je to na drugom kraju Pelopeneza.