August 6, 20168 yr sta je sad ovo, richard burton? Omatorio si, ti su u vreme naše mladosti gulili konferenciju ili neki rang ispod... Jbg, neki centri se stvaraju, neki propadaju (Luton, na primer :(), neki se iz pepala ponovo rode (Suthampton je igrao 3 ligu pre 5-6 godina)...
August 6, 20168 yr Bolton je prvi put igrao prvu ligu 1888. Koliko imas ti godina ako si nostalgican na vreme pre njih Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
August 6, 20168 yr ja sam samo nostalgican, muka mi od charltona, boltona, burtona... Sutra Šefild - Aston Vila
August 6, 20168 yr Meni su inače Al Fejedov Fulam, pa i pregrejani Lids, sinonimi za to uzdizanje bezličnih novajlija i propadanje staarih centara <_<
August 6, 20168 yr Bolton je prvi put igrao prvu ligu 1888. Koliko imas ti godina ako si nostalgican na vreme pre njih Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока ajde . Hamlete, vrcav si danas
August 6, 20168 yr Meni su inače Al Fejedov Fulam, pa i pregrejani Lids, sinonimi za to uzdizanje bezličnih novajlija i propadanje staarih centara <_< i to. + Derbi, Ipsvic, Volvsi, Koventri...
August 6, 20168 yr Ako je neko upstart to je jbn koventri. Lids ne igrao finale kupa sampiona pre 50 godina Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
August 6, 20168 yr Ako je neko upstart to je jbn koventri. Lids ne igrao finale kupa sampiona pre 50 godina Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока aman lepi Hamlete, pricam o mom vremenu , nikakvog validnog vrednovanja i statistike nema u njemu.
August 6, 20168 yr aman lepi Hamlete, pricam o mom vremenu , nikakvog validnog vrednovanja i statistike nema u njemu.Tja. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
August 6, 20168 yr Lids ne igrao finale kupa sampiona pre 50 godina Ne, Partizan je igrao finale prije 50 godina.