radisa Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Mislim, ja bih da se zvanično ukine igranje rukom u 16 kao penal, pa da svako može da zaustavi loptu, a da bude slobodan udarac... Ovakvo rastezanje pravila gubi smisao... Prvu ruku bi da je bilo na sredini svirao sigurno, a ovu verovatno... Kenja mi se od suđenja koje utiče na rezultat...
radisa Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 I sad im seče napad... Jebem ti, ovaj navija za Fulam...
copkillah Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 ovaj sudija je kompletan imbecil, kompletan smrt PGMOB
levi Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Zasluženo Jokan. Njukastl skoro ništa osim tzraženja penala
smorenko Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 Zasluženo Jokan. Njukastl skoro ništa osim tzraženja penala osim trazenja dva cista penala. jonjo je majmun, neopevani.
copkillah Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 benitez + 1 aj ne budite ljaljani, koliko god tim loše odigrao, oduzeta su im dva čista penala
Dr Arslanagić Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Da se primetiti da nivo suđenja na ostrvu drži nivo. Opet, Fulam mnogo bolja ekipa, neverovatno je kako su odigrali u odbrani i na sredini. Odoi :ziga:
copkillah Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Bukvalno dok Majka Rajlija i bandu neko ne linčuje, gledaćemo skandale u engleskom fudbalu svake nedelje. Jokanu svaka čast, svim srcem mu želim PL naredne godine, koja mu je jednom već uskraćena.
Lancia Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Kripl fajt Notingem - Burton, poluvreme 2-2 sta je sad ovo, richard burton?
Recommended Posts