Jump to content
IGNORED

Championship 2016/17

smorenko

Recommended Posts

Posted

šta se dešava sa Fulamom, video sam da su neki igrači produžili ugovore, Piazon se vraća, valjda i Kalas (?)

čitao pre mesec dana da jure nekog napadača...

Kerni i Sesenjon su produzili ugovore, sto je velika stvar za Fulam.

Kalas bi trebalo opet da dodje na pozajmicu, danas ili sutra bi trebalo da potpise i iskusni championship veznjak Norvud iz Brajtona koji ce uz Ibrahimu Sisea (dosao ovog leta iz Standarda) da bude cover za najbolji vezni red u champu.

od transfera jure jos levog beka (pominju se Pundje iz Bordoa i Obita iz Redinga) i dva napadaca. taj koga mesec dana jure je Diego Rolan iz Bordoa koji je vec bio 2 puta u Londonu na pregovorima, vodali su ga i po Vimbldonu ali ih je navodno odbio zato sto se umesao Njukasl, a Urugvajac bi radije u Premier ligu.

a negde sam procitao da su zainteresovani i za Tajrona Mingsa ako ga Bornmut bude slao na pozajmicu.

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sandens

42

• jiraiya

38

• levi

30

• Dr Arslanagić

28

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

je, Rolan je bio u pitanju, znači ništa novo.... 

gledao sam dve pripremne, reprizu protiv Čelzija i uživo protiv WH(dok mi nije nestala slika :D )

a čitao sam za Piazona ili za Kalasa da je baš sam igrač insistirao da se vrati u Fulam

valjda dovedu nekog napadača kako valja 

Posted

odlican igrac, mislim da bi bez problema mogao da igra i u Celsiju.

Posted

jebem li ga, nikad neće da mi bude jasno kako se jedan kabul tolko zadrži, pa kakvih sve likova još nema, Stiven Tejlor, onaj očaj od zamena u Svonsiju u odbrani nakon što ih je Vilijams napustio, mogo bih do sutra da nabrajam 

znam isto jednog lika koji navija za Sautempton, kaže da bi Kalasa kupio u momentu 

a njemu jbg treba jedna sezone kao Akeu da se afirmise, posle bi lako našo angažman i stabilnu sredinu 

Posted

ma Kalas je vec nasao stabilnu sredinu, potpisace sledece godine za stalno kad Fulham udje u Premier ligu.

Posted

ko zna ko ovog lika drži :D 

iz J.Amerike u Juve, pa neke pozajmice silne, prodaja u S.Arabiju ako ne grešim i sad pozajmica ponovo u Čempionšip

Posted

Garant neki dalji rođak Mendešu, Jokan peni po novinama ovi ga ne jebu 2%

Posted

šta ni na kraju sa Jokanom, da li je zadovljan pojačanjima ? i danas kreće, red bi bio da neko otvori novu temu

Posted

gledam pregled utakmice Sanderlenda

Katermol izdominirao u stilu VIdala  :lolol:  :ziga:  :ziga:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...