Strahan Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 @arle Tek sada vidim Sta si me pitao ali ti odgovorili pre mene. Ovo sa tuhelom se kuva vec neko vreme, pominje se favre iz nice kao novi trener bvb Sent from my iPhone using Tapatalk
ArleKino Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Gdje ce Tuchel? Favre bi bio odlican izbor za bilo koga, pogotovo za Dortmund.
assignment Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Tuchel nije napustio BvB vec je dobio nogu. Ispostavilo se kao tacno da je veoma tezak za saradnju a izgubio je bio i deo tima gde su se glavni igracili pozalili. Zar niste videli da nakon pobede u kupu ili na proslavi niko of igraca nije se nesto grlio sa njim... Dobar trener, los covek.... A inace se vec zna da 99,9 ide kod Elite, znaci Leverkuzen... Pricalo se za Arsenal ali je matori dobio nov ugovor....
renne Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Mislim na će danas Minhen preživeti Izgleda da sam u krivu
Strahan Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 vili sanjol novi pomocnik karlu sve se vise pise o tome da ce novi trener bvb biti bosz iz ajaxa
ArleKino Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Vlasnik zehcigera odbio platiti licencu za 3.ligu i klub od iduce sezone igra u 4.rangu.
Strahan Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 taj jordanac je silne pare bacio i nije za bolje od oberlige
Strahan Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 cini mi se da sam procitao da ce od sledece sezone igrati van alijanc arene ove sezone sam ih uhvatio 2x i to je bilo tuzno za gledati
Recommended Posts