May 20, 20177 yr Znaci Sule i Rudi u Bajernu od leta. Sent from my iPhone using Tapatalk zavrseni jos pre sest meseci,cudo ti promaklo...bilo i ovde
May 20, 20177 yr Mozda sam zaboravio. Al cudi me, pogotovu sto mi je Sule must buy na zadnjih 2-3 FM. Sent from my iPhone using Tapatalk
May 20, 20177 yr BVB-Verder totalno ludilo od tekme. Elita stigla do 5 komada Sent from my iPhone using Tapatalk
May 20, 20177 yr ali lewa koji u 94'asistira kimihu za gol - kralj!!! nije da je bila idealna pozicija za njega ali je mogao da proba da stigne mladog obamu
May 20, 20177 yr Jos jedna neizvjesna sezona u BL. Petoplasirani tim blize ispadanju nego tituli. HSV nece nikad ispasti. Edit: na slici dresa Borussije za iducu sezonu nema Aubameyanga. Ne znam koliko je to fejk ili ne. Edited May 20, 20177 yr by ArleKino
May 20, 20177 yr Bravo za HSV. A sledeće sezone da budu pri vrhu, gde im je i mesto. Ne, oni su osudjeni na spasavanje u posljednjem mecu sezone. Godine mediokritetstva cine svoje.
May 21, 20177 yr Sledeće sezone da ispadnu, pa ako bog da i sreča junačka da one tamo godine zajedno ispadnemo u treću ligu, pa da vidiš šta je gradski derbi.