Strahan Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Jutros bio otvoren trening, pa se malo pogledalo. Nije bila losa atmosfera s obzirom na to da su sinoc izgubili. Coman potpisan do 2020. Sent from my iPhone using Tapatalk
Strahan Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Pa ispali tvoji, prošli moji, nije ni 7 minuta nadoknade bilo dovoljno, šta nije jasno Pa bre renne sta sad okreces na sudiju? Je l nije svirao igranje rukom od weigl-a u prvom pol? Masili ovi moji mrtve zicere, primili 3x iz 2 suta na gol itd itd Glup ti komentar, malo mi falilo da ti recem nesto al' precutah nekako Sent from my iPhone using Tapatalk
B_B Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Nebitno da li je statisticki dokazivo, mi ostali smrtnici, nenavijaci (da ne koristim grublje i vjerodostojnije rijeci) Bayerna, vidimo Bayerndusel, kao cinjenicu, pa je stoga jako tesko ocekivati ikakvu objektivnost, a jedno "prc" bi bio najblazi komentar koji je meni pao na pamet to vece... :) Eh, tesko li je biti navijac Bayerna ;)
aram Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Da ima jos 4 kola vise, ova "elita" bi ispala iz lige
MiddleClass Posted April 28, 2017 Author Posted April 28, 2017 1:4 Kisling. Ima dovoljno vremena za preokret.
John Coltrane Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Leb ti jebem sta se ovo desava sa Elitom? Kako ukinuse Hakana kuca propade
ArleKino Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Cestitam Bayernovim navijacima jos jednu tesko izborenu titulu. Mozda Bundesliga postane zanimljivija ako i Cockta ili Zuti Sok naprave svoju ekipu.
Strahan Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 DEUTSCHER FUSSBALLMEISTER FCB! [emoji870][emoji471] #Mia5anMia Inace lose sezona.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Strahan Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 bild javlja 1. da su poceli pregovori sa sanchezom iz arsenala- sto mi se ne svidja 2. costa verovatno odlazi iz kluba 3. razmislja se o dovodjenju goretzke,brandta ili gnabrija
Recommended Posts