January 14, 20178 yr ocekivao sam da neuer ima day off 1-1 u finalu posle 10-ak minuta. bayern vs mainz
January 15, 20178 yr Rudi i Sule potpisani, dolaze na leto. Pobeda juce vs Mainz 2-1 Sent from my iPhone using Tapatalk
January 16, 20178 yr Treba vec jednom preimenovati u BajernLiga, a ne Bundes Liga najjače je to što Hofenhajm odbije veću ponudu Čelzija a proda ga za manje pare Bajernu :D
January 18, 20178 yr Bas mi zao za Lama, uzivanje je gledati tog coveka. jednom da se slozimo na ovoj temi :D kazu da ide na mesto sportskog direktora, na rb je kimmich verovatno planiran
January 18, 20178 yr Pa gde se Zamer? Btw Pepa sam omrzao, izmedju ostalog, i zato sto je turao Lama na zadnjeg veznog i u potpunosti mu upropascavao zivot. Vecno ce ostati gol na SP
January 19, 20178 yr sammer se razboleo, dugo nije u klubu. od sledece sezone bi trebalo da se prikljuci ekipi sky
January 19, 20178 yr kale potvrdio da ce klub otkupiti comana iz juvea i demantovao dolazak ganbrija iz bremena bender iz bvb-a van terena oko 2 meseca tourer iz rbl u s04
January 20, 20178 yr lewa je bio brutalan veceras. drugi gol majstorija. freiburg odigrao dobar mec, realno su zasuzili remi.
January 21, 20178 yr novajlije doneli pobede vfl i s.4. ntep asistirao za gomeza, a burgstaller zabio u 93' za s04. hoffe i dalje neporazen 2-0 danas @ augsburg, bvb nekako pobedio bremen, iako su imali igraca vise mozdaa 60'. bmg 0-0 @ damrstadt