John Coltrane Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Kakav finis jesenjeg dela sezone. Kad su pravili kalendar ni najvecim optimistima ne bi palo na pamet da ce Bajern-RBLajpcig biti mec borbe za titulu jesenjeg prvaka.
ArleKino Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 draxler izmedju arsenala i psg-agent izjavio da ce prelomiti* u narednih par dana To je garant PSG jer Arsenal nece kupiti nikog u januaru. Agent navlaci Arsenal da napravi ponudu koju Wolfsburg hoce, PSG je valjda nesto manje ponudio.
Strahan Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Rb dobro uso u mec, kiks kod drugog gola i crveni karton su prelomili utakmicu. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ocekivao sam vise od ove tekme, kad sve reseno u prvih pola sata. Ne videh Forsbergovo iskljucenje, ali posle onog gola Alkantare mudima, sve mi je bilo jasno. @ arle Cemu taj govor mrznje?
MiddleClass Posted December 21, 2016 Author Posted December 21, 2016 Ne voli me otkad sam mu Dzeka uporedio sa Salva Baljestom.
radnik Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ne videh Forsbergovo iskljucenje, Izvadio sudija zuti, ali u stilu ne znam koga? mozda spanskih timova? okruzise sudiju i igraca i ovaj promeni u crveni. Korner RB i krene kontra, malo jace saplitanje na bajernovoj polovini, nije bio poslednji covek. Slicno kako je Xhaka isklucen u PL, ako se secas.
Strahan Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ocekivao sam vise od ove tekme, kad sve reseno u prvih pola sata. Ne videh Forsbergovo iskljucenje, ali posle onog gola Alkantare mudima, sve mi je bilo jasno. kontra preko lama, start s ledja forsberga i to zestok. sudija hteo zuti ali na intervenciju pomocnika daje crveni. skroz opravdano/ https://twitter.com/DutchGoalsAMore/status/811662750237782016
MiddleClass Posted December 21, 2016 Author Posted December 21, 2016 Izvadio sudija zuti, ali u stilu ne znam koga? mozda spanskih timova? okruzise sudiju i igraca i ovaj promeni u crveni. Korner RB i krene kontra, malo jace saplitanje na bajernovoj polovini, nije bio poslednji covek. Slicno kako je Xhaka isklucen u PL, ako se secas. Eno ti video. Ako ono nije za crveni sta je?! Namjeran start sa ledja.
radnik Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Eno ti video. Ako ono nije za crveni sta je?! Namjeran start sa ledja. Ne, daje se i crveni. OK je. Ne treba mi video, gledao sam mec. Samo kazem da je mogao i zuti, sudija je to bio i krenuo da pokaze. Kako je tekla dinamika uzivo, vise je delovalo kao saplitanje. U reprizi se bolje vidi da ga je opaucio muski. Nikakvih posebnih grubosti ni do tada ni posle nije bilo. Nije greska sudije daleko bilo, vise mi "zao" zbog dinamike meca, ono nekvarise predstave.
Deco Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ne, daje se i crveni. OK je. Ne treba mi video, gledao sam mec. Samo kazem da je mogao i zuti, sudija je to bio i krenuo da pokaze. Kako je tekla dinamika uzivo, vise je delovalo kao saplitanje. U reprizi se bolje vidi da ga je opaucio muski. Nikakvih posebnih grubosti ni do tada ni posle nije bilo. Nije greska sudije daleko bilo, vise mi "zao" zbog dinamike meca, ono nekvarise predstave. Teško bi se RBL izvukao, već su gubili 2-0 na strani i bilo je evidentno da je Bajern mnogo bolji. Crveni je samo zacementirao stanje (pritom je bio itekako opravdan, svaka čast linijskom koji je u realnom vremenu video ono što je nama svima posle bilo evidentno na snimku, da je Forsberg sa leđa praktično đonom startovao Lamu na list).
Recommended Posts