Jump to content
IGNORED

Bundesliga 16/17 - Elita und die Grüne Bohne aus Dortmund

MiddleClass

Recommended Posts

Posted

Kakav finis jesenjeg dela sezone. Kad su pravili kalendar ni najvecim optimistima ne bi palo na pamet da ce Bajern-RBLajpcig biti mec borbe za titulu jesenjeg prvaka™.

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Strahan

238

• John Coltrane

80

• MiddleClass

65

• ArleKino

33

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

draxler izmedju arsenala i psg-agent izjavio da ce prelomiti* u narednih par dana

To je garant PSG jer Arsenal nece kupiti nikog u januaru. Agent navlaci Arsenal da napravi ponudu koju Wolfsburg hoce, PSG je valjda nesto manje ponudio.

Posted

Rb dobro uso u mec, kiks kod drugog gola i crveni karton su prelomili utakmicu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ocekivao sam vise od ove tekme, kad sve reseno u prvih pola sata. Ne videh Forsbergovo iskljucenje, ali posle onog gola Alkantare mudima, sve mi je bilo jasno.

@ arle

Cemu taj govor mrznje?

Posted

Ne voli me otkad sam mu Dzeka uporedio sa Salva Baljestom. :fantom:

Posted

Ne videh Forsbergovo iskljucenje,

Izvadio sudija zuti, ali u stilu ne znam koga? mozda spanskih timova? okruzise sudiju i igraca i ovaj promeni u crveni. Korner RB i krene kontra, malo jace saplitanje na bajernovoj polovini, nije bio poslednji covek. Slicno kako je Xhaka isklucen u PL, ako se secas.

Posted

Ocekivao sam vise od ove tekme, kad sve reseno u prvih pola sata. Ne videh Forsbergovo iskljucenje, ali posle onog gola Alkantare mudima, sve mi je bilo jasno.

kontra preko lama, start s ledja forsberga i to zestok. sudija hteo zuti ali na intervenciju pomocnika daje crveni. skroz opravdano/

Posted

Izvadio sudija zuti, ali u stilu ne znam koga? mozda spanskih timova? okruzise sudiju i igraca i ovaj promeni u crveni. Korner RB i krene kontra, malo jace saplitanje na bajernovoj polovini, nije bio poslednji covek. Slicno kako je Xhaka isklucen u PL, ako se secas.

Eno ti video. Ako ono nije za crveni sta je?!

Namjeran start sa ledja.

Posted

Eno ti video. Ako ono nije za crveni sta je?!

Namjeran start sa ledja.

Ne, daje se i crveni. OK je. Ne treba mi video, gledao sam mec.

Samo kazem da je mogao i zuti, sudija je to bio i krenuo da pokaze. Kako je tekla dinamika uzivo, vise je delovalo kao saplitanje. U reprizi se bolje vidi da ga je opaucio muski. Nikakvih posebnih grubosti ni do tada ni posle nije bilo. Nije greska sudije daleko bilo, vise mi "zao" zbog dinamike meca, ono nekvarise predstave.

Posted

Ne, daje se i crveni. OK je. Ne treba mi video, gledao sam mec.

Samo kazem da je mogao i zuti, sudija je to bio i krenuo da pokaze. Kako je tekla dinamika uzivo, vise je delovalo kao saplitanje. U reprizi se bolje vidi da ga je opaucio muski. Nikakvih posebnih grubosti ni do tada ni posle nije bilo. Nije greska sudije daleko bilo, vise mi "zao" zbog dinamike meca, ono nekvarise predstave.

Teško bi se RBL izvukao, već su gubili 2-0 na strani i bilo je evidentno da je Bajern mnogo bolji. Crveni je samo zacementirao stanje (pritom je bio itekako opravdan, svaka čast linijskom koji je u realnom vremenu video ono što je nama svima posle bilo evidentno na snimku, da je Forsberg sa leđa praktično đonom startovao Lamu na list).