September 15, 20168 yr pa o klasi 2017 i pričamo. klasa 2016 je zaprimljena pre mesec dana. tu smo imali Favrea. :misko: Pa da, svi su odigrali po sezonu il dve kad niko drugi nije bio lud da ih plati. Tu eventualno mozes za Mawaea da kazes da je igrac Jetsa. kiselo grožđe?
September 15, 20168 yr Moja recenica se odnosila samo na tog jednog uljeza sto je Fins pomenuo, nisam nista rekao da nisu vase legende :P . I naravno da pricamo o klasi '17. Ove godine sigurno neki od nasih upada. :D Edited September 15, 20168 yr by Grandilof
September 15, 20168 yr jasno je kakva je to fransiza kada je Atwater sa nepunom sezonom u Djetsima legenda kluba :D
September 15, 20168 yr kiselo grožđe? Sto kiselo grozdje? Mi imamo dvojicu kandidata, vise od vas. :p
September 15, 20168 yr Taylor i onaj midget Thomas? sprdnja. Gastineau i Klecko nisu ni nominovani, a realno zaslužuju da uđu više nego 80% koji su već primljeni. inače, ladno su nominovali Sharpera
September 15, 20168 yr Author Jel me zajebavaš? Toliko su bezobrazni? O Sharperu pričam... ....shit has hit the fan...
September 18, 20168 yr Nemoguce mi je zamisliti americki fudbal zabavnijim od vidjenoga u Njujorku za poluvreme danas ( minus jebena povreda kornera Sejntsa ) .