September 9, 20168 yr Author zule i kolega mu su onjasnili po 8568.put i ponovo su pomenuli nemanju Eee zato NFL GamePass
September 9, 20168 yr uzeo sam :) nego vracao unazad na sk malopre/ suvise mi komplikovano da pokrenem g pass a da prethodno ne vidim rezultat :(
September 9, 20168 yr Author uzeo sam :) nego vracao unazad na sk malopre/ suvise mi komplikovano da pokrenem g pass a da prethodno ne vidim rezultat :( Pa zar nema opcija u plejeru da sakriješ rezultat?
September 9, 20168 yr ima - nego odem na sajt lige pa odatle pokrecem g pass moracu da uradim sto i omiljeni, nema druge
September 9, 20168 yr Author Pa ja tako odavno, čak ne zbog rezultata nego mi lakše. Doduše sad na tvbox-u imam app GP pa je to još komfornije... ....shit has hit the fan...
September 11, 20168 yr tradiocionalno otvaranje sezone @ dallas šteta što ne mogu obe ekipe da izgube :)
September 11, 20168 yr šteta što ne mogu obe ekipe da izgube :) boooooooooooooooo :D ako neko moze da proslavi ruki qb onda su to giantsi :(