San Epifanio Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 KDB kapitenski Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Redoran Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 (edited) Dupli derbi protiv Kanzasa (u betonu i draftu) za sada miriše na polovičan učinak, s tim da sam ja u betonu doveo Alexisa a on čak nije ni namestio tim. Eriksen mu je rezervni kapiten tako da ne sumnjam da će sutra zakucati hattrick i doneti mu dvostruku pobedu. Pokojni Man City naravno u dve utakmice kod kuće ne može da zabode jedan CS Edited May 16, 2017 by Redoran
San Epifanio Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 U poslednje kolo krecem sa pol pozicije, a tamo me ceka razgoropadjeni Bogotac. Pobeda donosi titulu, a poraz najverovatnije bronzanu medalju.
ducca Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 Cestitke Epi na tituli, zaluzeno. Sjajna sezona i za Gulfija. Cekamo da okacimo i konacnu tabelu kad je posloze, to ce biti i redosled biranja u prvom krugu sledece sezone.
San Epifanio Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Hvala Ducco. Meni je ovo bila bas super zabava ove godine, pogotovo u poslednjoj trecini prvenstva kad nas je nekoliko bilo u ravnopravnoj trci. Cestitke Gylfiju na pobedi u klasiku.
ducca Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 Evo i konacne tabele u H2H (prosle sezone to ne upisasmo pa smo po nekakvim secanjima sastavljali): 1. San Epifanio 2. Gylfi 3. ducca 4. Coltrane 5. Ruxin 6. Malkin 7. Zoki 8. Beowl 9. Pantelia 10. Kanzas 11. Cvrlle 12. Bogotac Jos jednom cestitke San Epifaniu za titulu u H2H i Gulfiju za Klasik. Nadam se da se vidimo u avgustu, mozda i u jos vecem broju.
Gylfi Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 San Epi, čestitke! :0.6: Pizdarija i neizvesnost u h2h-u. Odlična vožnja kroz celu draft sezonu. I veliko hvala Ducci što me je regrutovao u 5 do 12.
Redoran Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Čestitke Epi! Dobar beše draft, radujem se sledećoj sezoni.
San Epifanio Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Hvala drugari na cestitkama. Igramo li se i ove godine? Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Svarog Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Izgleda da ove godine ima na sajtu podrska za draft. Tako da ne moramo sami da se dovijamo, plus necete moci da kukate kako vam Moca krade igrace. Ja bi ovo probao.
Recommended Posts