May 16, 20177 yr Dupli derbi protiv Kanzasa (u betonu i draftu) za sada miriše na polovičan učinak, s tim da sam ja u betonu doveo Alexisa a on čak nije ni namestio tim. Eriksen mu je rezervni kapiten tako da ne sumnjam da će sutra zakucati hattrick i doneti mu dvostruku pobedu. Pokojni Man City naravno u dve utakmice kod kuće ne može da zabode jedan CS Edited May 16, 20177 yr by Redoran
May 19, 20177 yr U poslednje kolo krecem sa pol pozicije, a tamo me ceka razgoropadjeni Bogotac. Pobeda donosi titulu, a poraz najverovatnije bronzanu medalju.
May 21, 20177 yr Author Cestitke Epi na tituli, zaluzeno. Sjajna sezona i za Gulfija. Cekamo da okacimo i konacnu tabelu kad je posloze, to ce biti i redosled biranja u prvom krugu sledece sezone.
May 21, 20177 yr Hvala Ducco. Meni je ovo bila bas super zabava ove godine, pogotovo u poslednjoj trecini prvenstva kad nas je nekoliko bilo u ravnopravnoj trci. Cestitke Gylfiju na pobedi u klasiku.
May 21, 20177 yr Author Evo i konacne tabele u H2H (prosle sezone to ne upisasmo pa smo po nekakvim secanjima sastavljali): 1. San Epifanio 2. Gylfi 3. ducca 4. Coltrane 5. Ruxin 6. Malkin 7. Zoki 8. Beowl 9. Pantelia 10. Kanzas 11. Cvrlle 12. Bogotac Jos jednom cestitke San Epifaniu za titulu u H2H i Gulfiju za Klasik. Nadam se da se vidimo u avgustu, mozda i u jos vecem broju.
May 22, 20177 yr San Epi, čestitke! :0.6: Pizdarija i neizvesnost u h2h-u. Odlična vožnja kroz celu draft sezonu. I veliko hvala Ducci što me je regrutovao u 5 do 12.
July 6, 20177 yr Hvala drugari na cestitkama. Igramo li se i ove godine? Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
July 6, 20177 yr Izgleda da ove godine ima na sajtu podrska za draft. Tako da ne moramo sami da se dovijamo, plus necete moci da kukate kako vam Moca krade igrace. Ja bi ovo probao.