April 24, 20177 yr Ajme, namestio sam tim ali nisam ni pogledao h2h raspored. Ko zna šta bih sjebao usled derbi prpe da jesam. Napokon Big Sam probudio Zvertekea da pomogne u classicu.
April 29, 20177 yr Kad vidim da igram protiv Kuna koji će danas da siluje mučeno Srednjevo, samo se prisetim kako su u aprilu prelepe lale u Istanbulu... Obaška što čak ni Ruxinov double decker u zadnjoj liniji nije ništa u poređenju sa Duccinim kineskim zidom. Realno imam veće šanse da pređem Atlantik u gumenom čamcu bez vesla nego da danas nešto napravim.
May 2, 20177 yr Ducco čestitke. Moji invalidi nisu dobro natempirali formu tako da više od časnog otpora ne mogu da pruže.
May 5, 20177 yr Author Hvala sa zakasnjenjem. Borba za titulu nikad ludja. Meni Aguero otpada najverovatnije za zavrsnicu sezone tako sa je to to sa moje strane Edited May 5, 20177 yr by ducca
May 6, 20177 yr Jebeni KDB ce me oduvati, a Kolarov ovakvo punjenje Palasa (i CS) propusta i to kad sam upalio klupu.
May 8, 20177 yr Jebeni KDB ce me oduvati, a Kolarov ovakvo punjenje Palasa (i CS) propusta i to kad sam upalio klupu. Azar veceras odlucuje. Mogao bi Konte malo da ga odmori.
May 13, 20177 yr Sad sam skapirao da nisam kliknuo confim za bench boost i traku alonsu Edited May 13, 20177 yr by Ruxin