March 19, 20178 yr Author Poraz vodece cetvorke, ukljucenje Malkina i Beowla u sam vrh, kakva sezona...
April 2, 20177 yr Vazna pobeda protiv Malkina. Gylfi je sad poceo bas da nas potcenjuje. Daje po kapitena fore.
April 3, 20177 yr Gylfi je sad poceo bas da nas potcenjuje. Daje po kapitena fore. Jok bre, mislio sam da će da ode čuka zbog izbora pa sam birao najbolji autopilot koji mi pokriva ovo kolo, kao i ozdravljenje Kanea i ostatak sezone. Nisam ispratio da nešto nije u redu sa Llorenteom.
April 8, 20177 yr Krećem u goste San Epiju onako kako jedino mogu ovako kljakav i sakupljen sa koca i konopca: Razmišljam se da obučem neku crnu gostujuću garnituru, unakaziće me čovek.
April 8, 20177 yr Toliko o mojim ocekivanjima za ovo kolo. Cim se javi glasnik s Bosfora, znam koliko je sati. Bar da pruzim dostojan otpor. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
April 9, 20177 yr I da izrazim jedan prigovor Zokiju sto je batalio draft tim, nisam to od njega ocekivao :( prvi u klasiku :D što da diram :)
April 15, 20177 yr Ja možda i imam ali Ruxinova granitna odbrana nema. Njih četvorica i goša će me sami osušiti danas, ne treba im bilo kakva pomoć sredine i napada.
April 18, 20177 yr Izgubim od fenjerasa za 4 boda, jebeni Pep kome ne igra Kolarov. Mislim da je ovim porazom titula predaleko, ostaje to borba u troje.
April 22, 20177 yr Danas ili ja ostajem u gornjem delu tabele ili tu poziciju velikodušno prepuštam Malkinu. Zlatanova povreda njemu vraća Runaru u tim i do sa duplom utakmicom u ovom kolu, tako da već uveliko planiram da popodne svratim do obližnje cvećare.