ducca Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 Poraz vodece cetvorke, ukljucenje Malkina i Beowla u sam vrh, kakva sezona...
John Coltrane Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Pa kad je moj protivnik imao McAuleya. Ne priznajem poraz, lazni poraz
San Epifanio Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Vazna pobeda protiv Malkina. Gylfi je sad poceo bas da nas potcenjuje. Daje po kapitena fore.
Gylfi Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Gylfi je sad poceo bas da nas potcenjuje. Daje po kapitena fore. Jok bre, mislio sam da će da ode čuka zbog izbora pa sam birao najbolji autopilot koji mi pokriva ovo kolo, kao i ozdravljenje Kanea i ostatak sezone. Nisam ispratio da nešto nije u redu sa Llorenteom.
Redoran Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Krećem u goste San Epiju onako kako jedino mogu ovako kljakav i sakupljen sa koca i konopca: Razmišljam se da obučem neku crnu gostujuću garnituru, unakaziće me čovek.
San Epifanio Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Toliko o mojim ocekivanjima za ovo kolo. Cim se javi glasnik s Bosfora, znam koliko je sati. Bar da pruzim dostojan otpor. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
John Coltrane Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Jebene povrede i jebeni Gvardiola. Ajmo Bejli ajmo Rashforde
zoki Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 I da izrazim jedan prigovor Zokiju sto je batalio draft tim, nisam to od njega ocekivao :( prvi u klasiku :D što da diram :)
San Epifanio Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 I Redoran ima dusu. Ponovo tabela lepo izgleda.
Redoran Posted April 15, 2017 Posted April 15, 2017 Ja možda i imam ali Ruxinova granitna odbrana nema. Njih četvorica i goša će me sami osušiti danas, ne treba im bilo kakva pomoć sredine i napada.
John Coltrane Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Izgubim od fenjerasa za 4 boda, jebeni Pep kome ne igra Kolarov. Mislim da je ovim porazom titula predaleko, ostaje to borba u troje.
Redoran Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Danas ili ja ostajem u gornjem delu tabele ili tu poziciju velikodušno prepuštam Malkinu. Zlatanova povreda njemu vraća Runaru u tim i do sa duplom utakmicom u ovom kolu, tako da već uveliko planiram da popodne svratim do obližnje cvećare.
Recommended Posts