March 11, 20178 yr ^ U jeboteeeee! Ovde kapetan Antonio poentirao vec u 10' Edited March 11, 20178 yr by Gylfi Pleasure
March 12, 20178 yr Razduvao se Uragan i napravio pometnju u vrhu tabele. Ovog mog prvotimca cemo tesko pomeriti sa cela. Ruxine, znas da primas cestitke, a?
March 12, 20178 yr Šta, jel si me dobio? Čestitke u tom slučaju :) Ovde ulazim samo petkom da namestim tim, pa tad i overim rezultat od prethodnog kola ako se setim
March 12, 20178 yr Nego sta sam. Al sta ti je proklet covek, krivo mi zbog Premera, pa mi ovo i nije neka uteha.
March 12, 20178 yr Uzimam ovu pobedu i bodove iako me je sramota od udaranja protivnika kome su bile vezane i ruke i noge a na lice stavljena gvozdena maska sa tri brave. Treba li išta drugo reći osim da sam zaboravio da podesim kapitena i ipak pobedio. Čista sreća je bila u pitanju, što će mi naravno biti debelo naplaćeno u sledećem kolu.
March 13, 20178 yr A Cvrle sa 1 bodom :) edit: I MrRobot nek izbaci mog McAuleya Edited March 13, 20178 yr by John Coltrane
March 15, 20178 yr Author I da izrazim jedan prigovor Zokiju sto je batalio draft tim, nisam to od njega ocekivao :(
March 19, 20178 yr Lep i do samog kraja neizvestan cripple fight sa Kanzasom okončan je podelom bodova. Klackalo je na obe strane, na kraju oba menadžera mogu da budu zadovoljna ishodom jer uvek može gore i to ćemo videti koliko u narednom kolu. Čestitam Kanzase. Ovo su partije zbog kojih igram fantasy.
March 19, 20178 yr Hvala, Redorane! Da ti bude jos teze reci cu ti da nisam ove nedelje namestao ni pravi ni ovaj draft tim, niti sam pratio tok meca. U neverovatnoj guzvi sam bio da nisam stigao ni da udjem da izaberem kapitena. Edit: Sad vidim da je remi Cestitke i tebi :) Edited March 19, 20178 yr by Kanzas siti zez