Jump to content

Featured Replies

• Author

Ovo kolo 13 p :Hail: Oh wait...

Bice to borba u troje.

• Author

Opra me Gylfi za sve pare. Kane>>>>Aguero :cry:

Eto, sad ti ide dupli (tripl?) Kunić za popravak.

Valjalo da se zakuva u vrhu.

Bice to borba u troje.

Sledi derbi prvenstva :D, a u senci tog meca Gylfi ceka Uragan sa Bosfora, koji juri neku stotu pobedu u nizu.

Sad videh. Gostujem u omrazenoj ARG <_<

Sledi derbi prvenstva :D, a u senci tog meca Gylfi ceka Uragan sa Bosfora, koji juri neku stotu pobedu u nizu.

Jedanaestu, da budemo precizni. S tim da od navedene naravno neće biti ništa. Em je deset više nego dovoljno za prestanak svake mađije, em igram protiv Gylfija protiv koga u karijeri još uvek nisam uspeo da izborim makar poraz sa manje od 20p razlike.

Gylfi nije normalan :Hail:

Moram da prenesem i na ovu temu.

Zasto je ovaj mucenik morao da udje u 75' druge utakmice. Od dobijenog veresija.

Da ti je Vard bio prva izmena...

Osetio sam Kokija © :fantom:

• Author

Jebeno moradoh da brojim do 79p da bih dobio drugi najbolji rezz ovog kola. Presudili Kunovih 2p vcrs na triple :lol:

Da ti je Vard bio prva izmena...

Osetio sam Kokija © :fantom:

Cestitke. Izbor kapitena je i bio presudan. Ovaj moj tikvan ni da je imao petostruko kolo ne bi imao ucinak.

Hvala :).

Gylfi je standardno označio početak mog sunovrata. Danas ako mi petorica budu izašla na teren, biće dobro. Jednocifren broj poena je sasvim realna mogućnost što bi protiv Ruxina možda i bilo dovoljno ali protiv prvoplasiranog na tabeli može samo da se pretvori u još jedno poniženje.

• Author

Nerealno kako me krenulo danas - bez odalska u minus skupim 10 igraca za ovakvo kolo i onda: Brunt klupa, Funes klupa, Snodgras klupa, Morison klupa, Rondon klupa :Hail: Da to ne bude sve kapiten King promasi penal :lol:  Ko ovo nadmasi svaka mu cast.

Edited by ducca