Jump to content
IGNORED

Draft 2016/17

Recommended Posts

Posted

I prva tekma "remontovanog" tima protiv velikog seratora flejm majstora :thumbup: .

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

161

• Kanzas siti zez

146

• San Epifanio

121

• cvrlle

120

Posted

Ja igram protiv prvoplasiranog San Epija. Plasi me njegova pozicija na tabeli pa sam  odlucio da se zabunkerisem murinjo stajl

Posted

Auuh, ljubitelju pekarskih poslastica iz Kanzasa, kakvu ti klupu imas. Sad jos samo da ti neki od ovih polovnjaka iz startnih 11 ne zaigra, a za to ima vise nego realnih sansi. Bice ovde bas nezgodno za mene. KDB i Ali moraju da preuzmu stvari u svoje ruke.

Posted

celo jutro mudrujem da li da bacim na klupu Girouda ili Walcotta, i odaberem pogresnog. O fabregasu u startnoj nisam ni razmisljao :isuse:

Eto, Ducco, a lepo sam ti nudio  Fabregasa :fantom:

Posted

Cestitke Kanzase. Vise nego zasluzeno.

Posted

hvala, konacno pristojno kolo za mene. Bilo bi jos bolje da nije uvodio Janmata pa da Fabregas uskoci za klupe, i da Rojo nije izasao u 45.

Posted

Dzabe kad me sa'rani kapetan Defoe

Ne znam koji su demoni spopali ove moje invalide ali znam da će da se povuku kada to bude najmanje očekivano. Dakle, upravo u sledećem kolu kada budu igrali protiv poslednjeplasiranog tima. Tako šejtan muči mumine.

Posted

Cestitke svakako. Ja sa Aguerom polako tonem iz kola u kolo :(

Posted

Lagana pobeda i polako se odvojila ta neka velika cetvorka :fantom:

Posted

Kao što sam i najavio, nema tog pobedničkog niza koji može da nadjača prokletstvo igranja protiv poslednjeplasiranog na tabeli. Dođu njegova zimska pojačanja, sliste te i doviđenja prijatno.

Posted

Bogme sezona se ozbiljno zahuktala, 8 timova u 3 pobede. 

Ja sledece kolo vezujem u 5. poraz u nizu. Mašala.

Posted

Ja sam upisao devetu uzastopnu zahvaljujući Džizusovoj povredi inače bi me Bogotac opeglao samo tako. Ta sreća ne može da izgura dva kola tako da će se Zoki u sledećem kolu pobrinuti da od desete jubilarne ne bude ništa.

• 2 weeks later...
Posted

Stvari se otprilike odvijaju kao što sam predvideo u prethodnom postu. Napravio sam neku mršavu subotnju zalihu ali mi je ostao još samo jedan branič™ a Zokiju dva polušpica i jedan klasičan špic koji će bez problema nadoknaditi minus i zagorčati mi nedelju.

Posted

Kako sam ubo na draftu sa Gabiadinijem :Hail:

Trpa ne vadi