August 28, 20168 yr jakog rivala rival ti je bio amatercina. shvatices to kasnije il pre ducco bilo je zadovoljstvo ispiskiti se po sektasima. sa zadovoljstvom cu to uraditi svaki put kad nam se putevi ukrste. srecno u narednim rundama! nadam se da cemo drzati korak do sledeceg dvoboja...
August 28, 20168 yr rival ti je bio amatercina. shvatices to kasnije il pre +1 :( Samo čekam ko će prvi da se seti kako sam osramotio familiju stavivši 1 milnera na onaj spisak za draft. Zašto? Nemam pojma zašto!
August 28, 20168 yr levi bek luzerpula koji cak ni nema pun bonus za clean sheet koji se desava jednom ili dva puta u 2-3 sezone raco ti si vizionar Edited August 28, 20168 yr by cvrlle
August 28, 20168 yr I jos ti je Milner bio po redosledu da se draftuje, i ja ga preskocim jer si vec imao dva iz lfc-a i uzmem ti mocnog Shaqirija :D
August 28, 20168 yr A ne bih ga ni ja draftovao, bio je tu da popuni broj jer sam računao da će ga sigurno neko od vas noobova pokupiti pre toga Ili makar sebe ubeđujem u to dok se besano vrtim po krevetu :(
August 29, 20168 yr Author Ok, znaci dodraft tamo za 10ak dana, sto ce reci moze se aktivirati WC, ne?
August 30, 20168 yr Koju poziciju da zakljucam u dodraftu? Draftovati Sterlinga pa biti prinudjen do kraja sezone igrati sa Jakupovicem i Amatom? Zaza samo 7.0£? Remy ce ploditi u Palacu? Novi Michu u Arsenalu? Aaaaaaaaaaaaa poludecu do kraja deadline daya. Novi igraci pristizu, vidici se sire... Ne sumnjam da cu pogresiti u izboru :(
August 30, 20168 yr 12-1, 1-12 Jer je tako potrebno da bi se jos malo nivelisalo ono sto prvi pikovi donose. Prosle godine je dosao De Bruyne u tom periodu, ne bi bilo fer da neko ko ima Aguera ugrabi i njega. Uostalom, tako sam odrdio jos kad sam pravio pocetni raspored biranja
August 30, 20168 yr Koji sam ja? Kao što sam već skrenuo pažnju, stra' me da imam suviše jak tim da bih birao visoko Edited August 30, 20168 yr by Ruxin
August 30, 20168 yr Može, improvizovaćemo nešto. Biraću sa levom rukom zavezanom iza leđa Edited August 30, 20168 yr by Ruxin