Kanzas siti zez Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Ne zna da sutne penal :( Od dva igraca Lestera naravno da sam tebi draftovao boljeg. Nema na cemu Uzdam se sutra u tika-taku Silve i Sterlinga
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 (edited) Realno me toliko plaši pepova mađija da sam se jedva okuražio da se javno ismejem tvom fejlu :( Edited August 27, 2016 by Ruxin
Kanzas siti zez Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Ostavih Rashforda na klupi Realno, nema gore varijante nego kad imas napadaca za koga ne znas kada ce uci. Ja sam se prosle godine zajebao sa Bonijem, ocekujuci da ce Aguero biti povredjen i da ce ga vaditi kad je resen mec. Kita. Ovaj se nije sastavljao, pa se vise nije ni znalo kada i da li ce da udje. Nikad vise back-up napadac.
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Ja sam to rešio tako što pokojnog staridža prosto držim u timu. Bod po bod...3 boda
ducca Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 Ispisao se Cvrlle po mojoj sirotinji za sve pare, alal vera.
John Coltrane Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Realno, nema gore varijante nego kad imas napadaca za koga ne znas kada ce uci. Ja sam se prosle godine zajebao sa Bonijem, ocekujuci da ce Aguero biti povredjen i da ce ga vaditi kad je resen mec. Kita. Ovaj se nije sastavljao, pa se vise nije ni znalo kada i da li ce da udje. Nikad vise back-up napadac. Koki na klupi, nadam se da ce tamo i ostati do kraja meca. Sent from my iPhone using Tapatalk
cvrlle Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 baš kao i prošle godine, bolje zaleće moj draft tim. onaj drugi gubi od moce... Sent from my D2403 using Tapatalk
Kanzas siti zez Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Uzdam se sutra u tika-taku Silve i Sterlinga Ahahahahahahahahahahahahaha u 93. za pobedu. Nadoknadjeno jedno 15 poena razlike+Otamendi Tika-taka :ziga:
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Mada ga generalno duvajte što svi imate sterlinga osim mene
zoki Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Sa malim zakasnjenjem cestitke KZS-u na pobedi u proslom kolu. Valjda ce se ovi moji trgnuti protiv Zokijevih Cuvara drafta. Dobro je bilo, danas presudio tvoj KdB, čestike! Nemam ni ja Rahitisa
San Epifanio Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Hvala Zoki. Prvi poeni od prvog pika za prvu pobedu. Sterling neka gazi koliko hoce, dosta mi je pokidanih zivaca sa njim.
Kanzas siti zez Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Ali Silva koji asistira Sterlingu u 93. Mogao bi onaj jebeni Giroud da pocne da igra, nece zauvek ovako da me kenja. Draft bi trebalo da se odrzi u narednih desetak dana. Mislite o tome.
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Eh da, čestitam ti zvanično. Bilo je nezasluženo ali zabavno
Kanzas siti zez Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Hvala! Smatram ovo svojom najvecom pobedom otkad igram fantasy. Ima tu i do jakog rivala
Recommended Posts