cvrlle Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 sabanski trubadur, zoki i kanzas fale za regularan start! Kod za novu H2H ligu, krece od 2. kola: 146877-720691
Gylfi Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 sabanski trubadur, zoki i kanzas fale za regularan start! 1 neozbiljnost.
ducca Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Svi smo tu. Btw ostaje kao prethodnih sezona da dugorocno povredjen pik moze da se izbaci u septembarskom draftu?
Kanzas siti zez Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Da, ako mu sledi duza pauza. Sjebo ti se neko?
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Zar ne beše da svako može da izbaci jednog i odradi taj poslednji dodatni krug, po želji? To mi je poštenije, ne bih vezivao za povrede. Ili svi ili niko. E, a šta ako nego ode preko budžeta u dodraftu? Ne znam za vas, ali kod mene je to sasvim realna opcija
San Epifanio Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Zar to izbacivanje i dodatni krug nije bilo u januaru?
Kanzas siti zez Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Taj po zelji draft je u januaru. U septembru svi biramo po jos dva igraca. Pa nakon toga menjaju igraca oni kojima je neko dugorocno povredjen i oni kojima neko napusti PL. Kako mislis da odes preko budzeta? Tad koristis divljakusu pa se uglavi u budzet
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Zar to izbacivanje i dodatni krug nije bilo u januaru? Nem pojma, sve mi se pomešalo. Znam da sam se bunio oko prslinovog vilsona prošle godine, i pošto sam naravno bio u pravu ( )rekli smo do tako nećemo ove godine. Mislim bezveze je da tu opciju imaju samo dovoljno "srećni" da im se to desi u prva 3 kola.
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Kako mislis da odes preko budzeta? Tad koristis divljakusu pa se uglavi u budzet Tako što kad bih recimo draftovao još jedng od 10 daj bobe da bih bio u stanju da sklopim bilo kakav tim, pa i da su mi u odbrani sve četvorke. Nije meni sad peti mid miraljas zato što ga volim više of sterlinga
Kanzas siti zez Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Neces biti u tom problemu, dok ti dodjes na red za draft vec ce otici ovi skuplji koji su ostali. Ili daj meni Martiala za Fabregasa pa ces imati veci prostor za manevar
cvrlle Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 sta se desava ako mi se sjebu za vikend jedno 4-5 komada? na duze
San Epifanio Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 sta se desava ako mi se sjebu za vikend jedno 4-5 komada? na duzeImaces ozbiljan problem da sastavis tim za sledece kolo
Kanzas siti zez Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 sta se desava ako mi se sjebu za vikend jedno 4-5 komada? na duzeKad prodju dva kruga drafta onda ti draftujes Downinga, Amata, Jakupovica i Charlie Adama. I vise nisi u problemu
cvrlle Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 o tome i pricam. npr posle dodrafta se povrede trojica a neka dva budu suspendovana a ja draftovao 10 koja mora da budu u timu. pusis ga za celu sezonu. moramo to malo liberalnije braco...
Recommended Posts