Gylfi Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Gylfi, pa sto ne udje u ligu? Taman se poradovao golu Mahreza, i da pogledam koga cu da opeglam, i vidim da igram sa everidjom. Ja videh kapitenisanog Redmonda na tri bonusa, i onda tek ugledam kako sam imbecilan previd nabrljavio.
cvrlle Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) Ponovio si moju gresku... Sent from my Le X620 using Tapatalk ima li neka greska da je ti nisi izmislio??? Sent from my D2403 using Tapatalk Edited August 13, 2016 by cvrlle
San Epifanio Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Meni je sasvim ok, ovaj Zokijev i Gylfijev predlog
cvrlle Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 i ja sam za. namucismo coveka preksinoc da nam se prikljuci u poslednji cas, red bi bio da mu sad ne okrecemo ledja
malkin Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 ja sam za to da uradimo isto što i pre dve godine kad je Moća zakasnio, tj. da startujemo od GW2 novu h2h ligu. nek se Gylfi pridruži klasiku takvom kakav je od GW2 a h2h da teramo 37 nedelja. ništa nije falilo tome pre dve godine a rešenje je na duže staze mnogo jednostavnije jer ne mora niko da sastavlja tabelu svake nedelje + možemo da vidimo Gylfijev tim u tabeli h2h lige što je zgodno kad treba igrati protiv njega i spremati se za h2h meč.
Pokojni Ruxin Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ja sam mislio da plusjedanujem taj predlog, nisam ni izvalio da bi gilfi da martiriše +1 na malkina, ne komplikujte! Meni svejedno, trpaće šaćiri sad svako kolo
Kanzas siti zez Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Igra obavezno, to se ne dovodi u pitanje. I ja sam da krenemo novu ligu od drugog kola, a nek ostane i ova aktivna cisto da vidimo kako ce se razvijati situacija, i kakva ce razlika biti u odnosu na drugu ligu.
ducca Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 Ok, pravim sutra novu h2h i pisem kod. Classic ne diram, samo cemo na kraju dodati Gylfiju poene iz GW1.
cvrlle Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 (edited) san overen! kakav je island uopste trenutno? reykjavik javi se. ducca, drugo kolo pa odmah derbi...spremi se za naplatu starih dugova Edited August 14, 2016 by cvrlle
Recommended Posts