cvrlle Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 momci, pobego sinoc ranije, nisam mogao vise da vas gledam :-D srecno svima, ceracemo se! Sent from my D2403 using Tapatalk
zoki Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 (edited) Proverite dobro sigurno ima neka greška :D GK: DDG, Courtois, Lloris, Schmeichel, Cech, DEF: Alderweireld, Bellerin, Azpi, Valencia, Shaw, Stones, Baily, Koscielny, Van Dijk, Cahill, Coleman, Monreal, Baines, Kolarov, Rose, Fonte, Otamendi, Ivanović, Clyne, Bertrand, Vertongen, Walker, Smalling MID: Azar, Payet, Sanchez, Ozil, Mahrez, KDB, Alli, Mane, Oscar, Eriksen, Martial, Mikhitaryan, Firmino, Ayew, Coutihno, Tadić, Nolito, Siolva, Sigurdsson, Wilian, Redmond, Lamela, Arnautović, Pogba, Ramsey, Deuloffeu, Barkley, Wijnaldum, Fabregas, Rodriguez, Townsend, Shaquiri, Feghouli, Bolasie, Fisher, Ibe, Noble, Walcott, Cuardado, Grujić, Khazri, Iwobi FW: Aguero, Ibra, Kane, Vardy, Costa, Lukaku, Giroud, Rooney, Deeney, Rashford, Sturridge, Defoa, Ighalo, Carroll, Janssen, Musa, Bentake, Batshuayi, Negredo, Wilson, Wicham, Long, Iheanach, Rhodes Baston i Sane nemam pojma na kojoj poziciji igraju Edited August 12, 2016 by zoki
zoki Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Nema još posla, sve sam stigao :) evo i ovako: 1. ducca – Aguero, Ayew, Arnautovic, Pogba, Shaw , Monreal, Fonte, Cech 2. cvrlle – Ibra, Firmino, DDG, Ramsey, Stones, Wicham, Rose, Noble 3. Coltrane – Hazard, Rashford, Lamela, Courtois, Baily, Negredo, Kolarov, Cuardado 4. Gylfi – Kane, Mikhitaryan, Redmond, Deulofeu, Bentake, Baston, Baines, Walker 5. Beowl – Payet, Deeney, Iwobi, Defoe, Smalling, Fegouli, Schmeichel, Sane 6. malkin – Sanchez, Rooney, Willian, Ighalo, Koscielny, Van Dijk, Bolasie, Khazri 7. Ruxin – Vardy, Martial, Sturridge, Wijnaldum, Townsend, Shaquiri, Otamendi, Verthonghen 8. Bogotac – Ozil, Eriksen, Coutinho, Barkley, Rodriguez, Batshuayi, Long, Rhodes 9. pantelia – Costa, Oscar, Tadić, Musa, Valencia, Cahill, Fisher, Grujić 10. zoki - Lukaku, Mane, Nolito, Jansssen, Azpi, Coleman, Ibe, Bertrand 11. Kanzas – Mahrez, Giroud, Silva, Alderweireld, Fabregas, Wilson, Ivanović, Walcott 12. San Epifanio – KDB, Alli, Sigurdsson, Carroll, Bellerin, Llioris, Iheanacho, Clyne
Kanzas siti zez Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Bravo Zoki! Tacno 24 napadaca- Ducca jednog, Bogotac tri, ostali po dva. Ocena timova: Ducca- naziru se problemi u napadu, iako vazi da odbrana osvaja trofeje. Cvrlle- Gornja polovina deluje sigurno, mozda i nesto vise ako Ibra pokida. Coltrane- ubice ga ljubav prema Unitedu, Rashford dosta visoko biran. Dosta igraca kojibsu na ivici startne postave. Birace medju poslednjima sledece godine. Gylfi- mislim da je mogao bolje u trecoj i cetvrtoj rundi, Bastona ne znam, ostalo fenomenalno. Iskoristicu neki chip protiv njega jer mi je ukrao Bentekea. Beowl- Iwobi wtf? Moze jako i do samog kraja. Malkin- cvece u maju. Ladno mu je ostao Sanchez kao sesti pik. Ruxin- prva trojica ako budu imali lose sezone dace 50 golova. Top 3, borba sa Malkinom za titulu. Bogotac-Draftovani svi veznjaci i napadaci, problem ako se pojavi neki novi Mahrez ili Vardy. Igraci mi se svidjaju, Eriksen i Coutinho su meni donosili bodove lrosle godine. Rodriguez moze da bude kradja drafta, uz Bentekea. Pantelia- ima muda. Costa kao glavni oslonac je hrabrost. Dosta zavisi od Celsija. Donja polovina. Zoki- vrlo dobro. Blizi vrhu nego dnu. Kanzas- uzdam se da ce Mahrez ponoviti proslu, a Fabregas i Bane pretproslu. Klasa je vecna. Jebace vas Wilson. San Epifanio- Naziru se problemi u napadu, ostalo veoma veoma dobro. Ako dodje neka transfer bomba do kraja avgusta moze znacajno da ojaca tim.
cvrlle Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 hvala zoki, brao kanzase! sad ovako stalozeno gledajuci ekipe mislid da bih se mozda menjao samo sa ruxinom i eventualno ni sa kim vise.
malkin Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 biće dobro, deluju izjednačeno timovi. a sad samo da niko ne uzme tuđi pik, ne proda svoj... nema notesa, Ruxine, jebo ih notes u novi dizajn sajta.
zoki Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 e da, jest da nema Moće prevaranta ali da ipak imamo neka pravila za tuđi pik predlažem naravno gubitak tog meča za zelenim stolom i još dodatnih -3 boda (vodićemo evidenciju), a da na draftu sledeće godine dobije mesto manje ako se dva puta zajebe, bira poslednji u SVAKOM krugu sledećeg drafta
ducca Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Bogotac ladno zakljucao sredinu i napad Ovaj approach još nismo imali. Živ nisam dok ne vidim kako se to završi. Ja samo jednog napadača iz želje da ostavim po 2 free mesta na svakoj poziciji. Kapiram da će biti par iznenadjenja tokom sezone pa im treba ostaviti prostora. Takodje, predlažem da u septembru sprovedemo samo jedan krug drafta umesto 2 kao do sada. Naravno i ova druga opcija mi je ok.
Kanzas siti zez Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Mislim da treba 2 zbog balansa, tako ostaje da je svako proaecno birao sa 48,5. mest. A i tako je napisano pre pocetka. A ima dovoljno dobrih slobodnih igraca, meni je preko 20 ostalo na spisku nerasporedjeno. Do jaja mi ovo izgleda do sad, ujednaceni su timovi a uopste ne zaostaju za regularnim timovima. I svidja mi se sto ce nam se malo igraca preklapati, tad dolazi do izrazaja vestina draftovanja. Ako nekog ne mrzi nek rastavi draftovane i po PL timovima, i onda sva razvrstavanja bacimo u jedan post i bukmarkujemo ga. Ili da modovi edituju prvi post na temi.
San Epifanio Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Jutros sam proveravao tim. Valjda nisam nikome maznuo igraca. Srecno svima, pa da na kraju zajedno proslavimo moju prvu titulu.
Kanzas siti zez Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Na kakve grane su spali Terry, Kompany, Yaya i Mata :( da nisu medju 96 odabranih
Gylfi Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 pa kad mi amateri bez spiska biramo redmonde i delofeue koji će biti klupaši posle prve repka smoruze : /
Kanzas siti zez Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 +1 Njega nisam hteo da pisem da ne bi svi pozurili da ga ubace u tim
Recommended Posts