malkin Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 ja: Koscielny, van Dijk, Khazri, Bolasie, Willian, Sanchez, Rooney, Ighalo.
Pokojni Ruxin Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Hvala kansaz! Meni ovo izgleda odlično Vajnaldum+stuki će taman zajedno da dobace do kritčnih 60 min po tekmi
Kanzas siti zez Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Ruxine, Milner ti je bio ispred Shaqiri ali sam birao Shaqiri da ne bi imao tri iz LFC-a. Verthongen ti je bio poslednji ostali na listi jer sam pobrisao one veznjake Gudmundssone i ostale napadace
San Epifanio Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Ljoris, Beljerin, Klajn, Sigurdson, De Brujne, Ali, Ihenaco i Kerol, sa promenljivima ukupno 99m.
Kanzas siti zez Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Ja imam problem da uglavim tim u budzet. Alderweireld, Ivanovic, Walcott, Silva, Mahrez, Fabregas, Giroud, Wilson. vrlo sam zadovoljan timom, jedino mi je Gylfi skinuo Bentekea koga sam hteo u krugu pre i sacuvam ga misleci da ce da ostane na talonu
Gylfi Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Prošle sezone bez špica, sad blokirao napad a ostale pizdarija opcije. Jbg, zafalio je spisak i neki plan. Biće najeb ako Klopp okuje Bentekea.
Pokojni Ruxin Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Ruxine, Milner ti je bio ispred Shaqiri ali sam birao Shaqiri da ne bi imao tri iz LFC-a. Verthongen ti je bio poslednji ostali na listi jer sam pobrisao one veznjake Gudmundssone i ostale napadace Sve mudre odluke, ne bi ni sam bolje :) Sad ću da opravim nešto pa ulazim u lige
pantelia Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Ja sam hteo Rhodesa kao poslednjeg pika, ali srce povuklo na Gruju. Sad vidim da ce on verovatno poceti na klupi, jebo ih Negredo
Gylfi Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Pardon za mašenog Manea još jednom, još kao car odem do klonje posle odabira. Kasnije sam još Azpija okasnelo pribeležio, oba puta Zokijevi pikovi.
Bogotac Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Ja sam hteo Rhodesa kao poslednjeg pika, ali srce povuklo na Gruju. Sad vidim da ce on verovatno poceti na klupi, jebo ih Negredo Trebalo bi da pocne,ono sto sam ja video
ducca Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 Cech, Shaw, Monreal, Fonte, Ayew, Pogba, Arnautovic, Aguero Jedva uglavih tim u budzet. Eh kad se setim onih 10-15m u banci prethodnih godina...
Pokojni Ruxin Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Ima li ga sad notes na ovom usranom sajtu? I onako se jedva znalazim sa ovolikim spiskom
Recommended Posts