ducca Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Dakle krećemo i sa Draftom 16/17. Znam da ovim otvaranjem ozbiljno ugrožavam svoje šanse za TREĆU uzastopnu H2H titulu ( ), no prinosim žrtvu zarad višeg cilja... Za sada je neizvestan broj učesnika, pa ćemo u zavisnosti od toga odrediti do preliminarnog drafta i broj igrača koji se bira itd... EPL kreće 13.08, dakle termin drafta bi trebalo da utanačimo za tu nedelju, no i to je još daleko pa ostavljamo pitanje otvorenim. Izvesno je i da drugi deo drafta radimo u periodu 01.09. - 09.09., tj po završetku Prozoratm, a pre prvog sledećeg kola. Za ostala pitanja, a to se pre svega odnosi na redosled biranja u 1. rundi, pa potom i model rotiranja u ostalim rundama, tema je otvorena za predloge, diskusije i nadam se dogovore, pa možete početi kad god, ra;unam da će 3 nedelje biti valjda dovoljne za tako nešto. Elem, možete da počnete sa prijavljivanjem, znam da su neki na kraju prošle sezone izrazili sumnju da će i ove moći da ispoštuju obaveze u 2 takmičenja, tako da je najbolje krenuti od nule što se učesnika tiče. Kodove ću ostaviti u ovoj uvodnoj poruci jer nisam siguran koliko ću biti redovno pri forumu da bih slao pojedinačno PP zainteresovanima. Draft Classic 2016/17 - 146877-48185 Draft H2H 2016/17 - 146877-48250 U nadi da će odziv biti onakav kakav i dolikuje ovom plemenitom takmičenju, proglašavam sezonu Drafta otvorenom. Cheers!
Kanzas siti zez Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Vidi ti Ruxina, vratio se na forum samo da bi se prijavio na draft i hejlovao Rodgersari. Respect.
cvrlle Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 u cas moje sampionske ekipe sa milulog eura resih da promenim proslogodisnjeg sponzora. PUBES IN
San Epifanio Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Tu sam. Kad pocinje diskusija o formatu takmicenja :D
John Coltrane Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Ne mogu da se odlucim za ime, posle Dja DjeDje i Zil Japi Japo kao da mi ponestaje inspiracije
ducca Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Ne mogu da se odlucim za ime, posle Dja DjeDje i Zil Japi Japo kao da mi ponestaje inspiracije Djilobodji se nekako namece
Recommended Posts