Jump to content
IGNORED

Pokemoni

Anonymous

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Desmond Bojčinski

19

• rajka

9

• kud u maglu Simoviću

7

• Reaktor

7

Posted

Imam Pokemona na terasi i ukupno tri u celom selu. :-/

Možda on ne živi trajno kod mene na terasi, nego ti odmah ponudi Pokemona čim instaliraš.

Posted

Morala sam malopre komšiji u dvorište da udjem. :D

Posted

Ovi Pokémoni su dobri za socijalizaciju. Nepoznati ljudi caskaju na ulici o tome gde i sta uloviti,na parkinzima, u radnjama na kasi, po parkovima, u bankama na salterima...sve primeri kojima sam prisustvovala :D

Posted

Jedina pozitivna stvar sa tom debilijarom je što klince izvlači iz seljačkih kafića.

Posted

e, a kako se to juri? u chemu je fora? da,se ljudi vise krecu? ^_^

i ako im nije bila namera, sjajna unintended consequence,

Imam Pokemona na terasi i ukupno tri u celom selu. :-/

Možda on ne živi trajno kod mene na terasi, nego ti odmah ponudi Pokemona čim instaliraš.

ja kad sam videla mog na krevetu, umrla sam od smeha i odlucila da zadrzim igricu. super je, vec sam nivo 2!  :0.6:

Jedina pozitivna stvar sa tom debilijarom je što klince izvlači iz seljačkih kafića.

delujes kao vedar momak, fun at parties i takoto.

Nego sam ovde da pitam; kada uhvatim jednog, pitam me da li hocu da ga "power up". sta to znaci i u kojim situacijama hocu, a u kojim necu? nisam znala sta da im odgovorim.

Posted

ja sam izvela djecu u lov i dobila mnogo fotografija dje ta gamad plaza po meni a ja nemam pojma :lolol:

Posted

jel ima neko strategiju kako da uhvatim onog sismisa, sve sam loptice potrosila na njega :(

Posted

hheheh citam na ppprobaviti ovo i pomislim da ti je sismis usao u sobu, i kao da nadjem ovu temu, kako se na kraju zavrsilo, kad ono.. pokemoni. :)

Posted

niko vise ne voli pokemon :(

ne znam sta je probavita, ali   :cry:

Posted (edited)

Uhvatio par sismisa, a nikakva posebna taktika ne postoji ni za jednog pokemona pa pretpostavljam ni za njega. Mada nisam neki iskusan, retko palim u poslednje vreme jer je truba igrati bez poke gymova

Edited by desboj
Posted

Neverovatno, svaki dan iskoči po jedan pokemon u dvorištu najvećih baksuza u selu.