JozoMujica Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 SMS te zove sa ulice? Fejsbuk te mami sa trotoara preko puta? Dobra logika. Da me najbolji prijatelj zove da pretrčim ulicu ne gledajući levo i desno ne bih to uradio, zašto bih uradio zbog jebene igrice na telefonu? Pa nije telefon i igrica na njemu deo tela ili ličnosti, nego su parče softvera i hardvera, koje se koristi slobodno i bez prinude. I pri tome i ne donosi ništa. Verovatno ima i neki terms of service kojim se proizvođač ograđuje od postupaka kandidata za Darvinovu nagradu.
189- Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 zajebano biti streamer koji igra pokemona https://oddshot.tv/shot/summit1g/UzrhsVrLhsVOb7oCiX6HVaGm
gospa buba Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 i dobro, de cu da vodim tetkinche da lovi pokemona? ^_^ mislim, gde ih ima mnogo, neko pojilo (solilo) ili tako neshto?
Lancia Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Madrid oborio rekord Sidneja, 3 hiljade ljudi na trgu juri Pokemona.
Joshua Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 i dobro, de cu da vodim tetkinche da lovi pokemona? ^_^ mislim, gde ih ima mnogo, neko pojilo (solilo) ili tako neshto? mislim da se kums* hvalio da mu je kombinat pun pokemona - fingirajte da vas zanima šta radi u životu pa nek vas uvede... ^_^ *kums ili frenk, pojma sad nemam. inače, ovde kodmene na ortopediji love pokemone ko pomahnitali. ne čuvaju se - a i što bi: em su već u bolnici i em su već polupani :D
*edited by mod Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Trebalo bi da je po centru puno. Tash i Kalis pogotovu.
Aion Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 (edited) Ima ih dosta oko Pionira. U parkicu gde je kafic Demode ima i sala za one na petom nivou. Edited July 29, 2016 by Aion
gospa buba Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 tako, to je informacija, a ne ovi sa progresima i minskim poljima geniji ^_^
renne Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Ima ih dosta i oko fontane, kao i pokestopova, gde sakupljaš kugle
puella Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 i dobro, de cu da vodim tetkinche da lovi pokemona? ^_^ mislim, gde ih ima mnogo, neko pojilo (solilo) ili tako neshto? za gospa Bubu, u Immo centru kolko sam shvatila ima i teretana za Pokemone https://www.facebook.com/immocentar/?fref=ts
Recommended Posts