MayDay Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Ja imam french app store i nema još Pokemon Goa. :-/
Desmond Bojčinski Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Mene iznervirala nepokemonska javnost netolerancijom i vredjanjem ovih sto igraju, pa resio i ja da se prikljucim. Iz inata :D Videcu da li cu se stvarno i priklljuciti :) ovo je gori izgovor od onog sto ide sa decom da lovi :torbica: Inace, vec dva sata nemerem pristupiti serveru Edited July 20, 2016 by desboj
kud u maglu Simoviću Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Inace, vec dva sata nemerem pristupiti serveru +1
iDemo Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Koji su min requirements za Android OS?? Ja jos imam Kit Kat al' me ignorise... Ne da se nesto lozim al' sam hteo da vidim zasto mi deca (iPhone vlasnici) odjednom krenula u setnju po gradu...
Reaktor Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Pre par dana na plaži, jedna devojka objasnila nekim zaluđenicima; "Dok vi 'vatate Pokemone, drugi vam 'vataju cure!"
Hella Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 jos jedan nacin da se zamajavaju mase od stvarnih svetskih problema...a masa ko masa..stoka. +1 nikad neće skapirati koje im opasnosti prete od harpa kemtrejlsa gmo i saskvoča
ToniAdams Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 +1 nikad neće skapirati koje im opasnosti prete od harpa kemtrejlsa gmo i saskvoča to si izmislio, to ne postoji. taj gmo
borris_ Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Ja imam french app store i nema još Pokemon Goa. :-/ Trebao je da izadje 15 jula ali zbog Nice su odustali.
Ravanelli Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 prejako FOTO NJUZ: VUČIĆ USPEO DA SAKUPI SVE MINISTRE ZA NOVU VLADU
SNARC Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Kapitalac Aj sad ti meni reci sta sad sa njim ? Mozes da ga utopis nekom ludom Japancu ili razmazenom americkom junioru koji je dosao do brojeva tjatjine kartice ? Ili ga samo imas..i eto ? Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Ravanelli Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 (edited) nego, možeš li ti SNARC ovo tvoje pisanje na forumu nekako da unovčiš? možeš li da utopiš to nekome kao No7 rusima ili za sendviče ili samo tako pišeš... i eto? Edited July 21, 2016 by Ravanelli
SNARC Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Jesam li ja to tebe lepi pipnuo u zivac pa skaces kao uplakana siparica ? Volis li vise od ostalih da se igras sa svojim pokemonom ? Sto se cifras odmah sekice ? Pitam jer me zanima..skupljaju li se samo hobija radi ili mogu li da se utope posle? Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Desmond Bojčinski Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Ili ga samo imas..i eto ? Ovo je najverovatnija varijanta...mada verujem da se vredni pokemoni mogu unovciti, pada mi na pamet ideja da imas nekog megagiga nabudzenog, i da te lokalni klinci plate da im cuvas dvoranu ili tako nesto. A ostadoh bez loptica, ili cu da trazim po gradu mesta gde se dobijaju za dz, a pada mi na pamet i kupovina. Jesam, navukao sam se
Recommended Posts