Desmond Bojčinski Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Bolje kod baksuza u selu nego među 2 miliona pristalica Konganskog Šešelja ????.
mei Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Nahraniti sismisa malinom ako je snazniji, ili koristiti snazniju lopticu:great ball, ultra ball, zavisi na kom je nivou igrac i kreatura. Mada ih mi hvatamo obicnim lopticama, nisu bili neki snazniji slepi misevi u okolini, lako ih je uloviti bez maline i snaznijih loptica.
Reaktor Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Bolje kod baksuza u selu nego među 2 miliona pristalica Konganskog Šešelja ????.
rajka Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Bolje kod baksuza u selu nego među 2 miliona pristalica Konganskog Šešelja . gde si ti kad nema gymova?
Desmond Bojčinski Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Liferovalo me u Kinšasu. Prošao grad uzduž i popreko,našao 5 mesta gde uzimam loptice ali teretanu jok.
rajka Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 svaka cast na entuzijazmu! ja imam 5 pokestopova iza kuce, jedan hvatam iz dnevne sobe. Imam i 3 gyma u blizini, ali sam tek level 3.
rajka Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 mogu da narocito preporucim mamama na sa bebama. bebu u kolica i u lov. Trenutno: 12. nivo, 43 pokemona u poedexu, izglegnuta 11 jaja.
Hella Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 (edited) stigo dobar heroin Edited August 25, 2016 by Hella
rajka Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 (edited) takozvani mobilni telefon . ovo je skec, jelda? inace, cula sam kad se zene prepadnu dobiju histeriju. hella sigurno zna o tome. Edited August 25, 2016 by rajka
Anonymous Posted August 26, 2016 Author Posted August 26, 2016 (edited) Tokio -- Jedna žena je poginula, a druga teško povređena kada ih je udario kamion čiji je vozač jurio Pokemone, što je prvi smrtni slučaj u Japanu zbog igranja te igre. Vredi smrt tih ljudi. Sad je zabava još luđa. Edited August 26, 2016 by Anonymous
Caligula Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Mene ovde iznapusavali kada sam govorio o posledicama, cak se tvrdilo da su to novinarske patke
Ravanelli Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 (edited) Vredi smrt tih ljudi. Sad je zabava još luđa. to što se neko ponaša nedgovorno nije igra kriva. verovatno desetine ljudi dnevno na svetu pogine u saobraćajnim nesrećama samo zbog slanja sms-a. hoćemo li sada da kažemo da su sredstva komunikacije zla i glupa... ili šta već ovde želite da učitate? Texting while driving is now the leading cause of death among teenagers in the US More than 3,000 teens die each year in crashes caused by texting while driving http://safety.trw.com/texting-while-driving-now-leading-cause-of-us-teen-deaths/0710/ Edited August 26, 2016 by Ravanelli
ObiW Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 (edited) Mene ovde iznapusavali kada sam govorio o posledicama, cak se tvrdilo da su to novinarske patke +1 Edited August 26, 2016 by ObiW
Caligula Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Racunam da je sama cinjenica da popovi govore o pokemonima lose krunski dokaz kako je jurnjava pokemona OK. Onda treba da odmah batalimo alkohol, prasetinu i svaleraciju jer popovi, po nekom mom iskustvu, to bas vole. I dobra nemacka auta, americke telefone i uopste sve cega se pop dovati.
Recommended Posts