Anonymous Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Taman čovek pomisli da ne može ništa debilnije da se smisli od trenutne zabave za narod, ali uvek može. "Molimo građane BiH da ne love pokemone po minskom polju" U Njujorku stampedo, GSS Srbije i Hrvatske apeluju da imbecili prestanu da jure pokemone po planinama. Kraj civilizacije, ili već živimo na planeti majmuna, a da nismo ni primetli?
gospa buba Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) e, a kako se to juri? u chemu je fora? da,se ljudi vise krecu? ^_^ Edited July 20, 2016 by gospa buba
ivy Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 jos jedan nacin da se zamajavaju mase od stvarnih svetskih problema...a masa ko masa..stoka.
Desmond Bojčinski Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Japancima kapa dole, ljudi decenijama obrću vagone keša na ničemu novom. Svima ostalima svaka čast. Skinuo, probao, oklevam još da obrišem. Paljevinu ne razumem, prvo šetao kao ludak po bazi i uhvatio nekoliko maleckih, seo u auto i tražeći teretanu(ili kako se već zove ono za treniranje pokemona) završim u najgoroj Marinkovoj bari Kinšase. Hvala, doviđenja. Edited July 20, 2016 by desboj
Duci Simonovic Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Meni jutros jedan pretrčao ispred auta, zakočih i potrčao za njim a on pobeže u neko grmlje, jbg nisam imao vremena a i bio sam lepše obučen da se zavlačim
Desmond Bojčinski Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Jel bar bio redak pokemon? Edited July 20, 2016 by desboj
Reaktor Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Na koji način se fataju Pokemoni? Jel treba samo da se prođe tuda, ili postoji neki dodatni ritual blamiranja u javnosti?
Duci Simonovic Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Jel bar bio redak pokemon? Ne znam, prvi put sam video uživo jednog, spakovao sam sada u kola jednu motku da sledećeg odmah opalim dobro
Desmond Bojčinski Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Na koji način se fataju Pokemoni? Jel treba samo da se prođe tuda, ili postoji neki dodatni ritual blamiranja u javnosti? Prvo treba da ga uhvatiš u lopticu na random mestu na.planeti, fajt se valjda odigrava samo u arenama.
Desmond Bojčinski Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 izgleda da nisu japanci nego ekipa iz SF-a Priča ide da su ti iz SF prethodno napravili identičnu igru koja je prošla nezapaženo...kad su uključili Pokemone serveri su eksplodirali.
gospa buba Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 jel to chini da ljudi malo vishe lunjaju okolo umesto da rade neshto drugo?
Desmond Bojčinski Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) . Edited July 20, 2016 by desboj
Reaktor Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Može jedno proročantvo? Prvo će neke usijane glave da nastradaju igrajući ovo, a zatim će da zabrane igricu. Voah! Tarabić je rekao!
Recommended Posts