June 20, 20186 yr Impresije jednog poznatog Britanca o nekim malim razlikama. Komentari su vrlo zanimljivi, mada su možda više za temu o UK
June 20, 20186 yr Ne znam kakvi su putevi u engleskoj ali u Francuskoj su sve gori i gori (a nekada su bili odlicni). Sto se hrane tice, potpuno je u pravu.
June 20, 20186 yr 1 minute ago, borris_ said: Ne znam kakvi su putevi u engleskoj ali u Francuskoj su sve gori i gori (a nekada su bili odlicni). Zavisi od okruga do okruga, posto lokalne vlasti to regulisu [ili ne, kao sto je slucaj kod nekih]. A i, IME, bolji su u Velsu nego u Engleskoj
June 20, 20186 yr 10 minutes ago, borris_ said: Ne znam kakvi su putevi u engleskoj ali u Francuskoj su sve gori i gori (a nekada su bili odlicni). Sto se hrane tice, potpuno je u pravu. Pročitaj komentare Britanaca ispod na kvalitet puteva...ko da čitam ovaj forum o situaciji u Srbiji
June 20, 20186 yr 13 minutes ago, Ivo Petović said: Pročitaj komentare Britanaca ispod na kvalitet puteva...ko da čitam ovaj forum o situaciji u Srbiji Because it's true.
June 20, 20186 yr Ovo je tacan komentar Quote Stu Freeman @sfreebie 5 hil y a 5 heures En réponse à @Nc_prog_eng @MBrundleF1 Drove to euro Disney other year and their ring road round Paris was full of pot-holes. Toll road ok, but next section was shite.
June 21, 20186 yr Sindikalni front se raspao. Pola sindikata zeli da nastavi strajk a druga druga polovina ne bas. Uglavnom podjela je 50%. Zakon je izglasan, sada treba da se bore sa sto bolje socijalne uslove.
June 21, 20186 yr I tako se zavrsilo zlatno doba renesanse zeleznica, izmedju ostalog jedne od retkih modernih tehnologija u kojima su Francuska/Evropa ostvarile proboj i stekle nedostiznu prednost...
November 30, 20186 yr 2 hours ago, porucnik vasic said: Чудно да нико не обраћа пажњу на ово по Паризу. Obraca se paznja na one sa prslucicima. Zato je proslog vilenda u Nemackoj za 2 dana oborena cena goriva za 10 centi.
December 2, 20186 yr +1 jel moja paranoja ili još neko misli da su vesti o žutim prslucima u drugom planu da ne bi potpirivali vatru a u celoj evropi je suvo da suvlje ne može biti