Jump to content
IGNORED

Liberté, égalité, fraternité

bigvlada

Recommended Posts

Posted

Zanimljivo u svakom slučaju, priželjkujem F i J u drugom krugu.

Posted

Jbt, do 5 izašlo 2,5 miliona ljudi, duplo više nego što se očekivalo.

Posted

Izgleda Fijon i Žipe u drugu rundu. 

Posted (edited)

Izgleda da je stvarno Sarkozy puko.

Dobija ovo Fillon.

Edited by borris_
Posted

Htedoh juce napisati kada su glasacka mesta otvorena. 7 kandidata, ukljucujuci AJ i Sarkozija, a sasvim neocekivano je to (po meni neocekivano) Fillon. Verovatno ima dobro razradjenu masineriju i partijsku bazu. Juppe je po meni sasvim novi covek, ne mogu da verujem prvo da je i dalje u politici, a kamoli ozbiljan predsednicki kandidat. 

Sto je jos zanimljivije, on je verovatno jedini koji ima sansu da pobedi Marinu u drugom krugu. Sasvim sigurno bi i Sarkozy imao istu sansu, ali ja skromno mislim da je on jos opasniji od Marine. 

Kakvo putesestvije Sirakizma i kakav povratak na veliku scenu - kao Feniks!

Posted

Gledam po departments rezultate i Fillon je svuda u velikoj prednosti, osim u Sirakiji (Correze, Bordeaux...) gde je Juppe ubedljivo prvi, sto je nedovoljno.

Gledam i ne verujem. Sarko je za vratom Alanu.

Posted

U Hauts de Seine to jest Sakoziji, Sarkozy daleko iza prve dvojice. Znaju ljudi skim imaju posla.

Za sada su izbrojali 30% glasova.

Posted

Gledam po departments rezultate i Fillon je svuda u velikoj prednosti, osim u Sirakiji (Correze, Bordeaux...) gde je Juppe ubedljivo prvi, sto je nedovoljno.

Gledam i ne verujem. Sarko je za vratom Alanu.

Vodi Juppe i u Polineziji, Gvadalupu i Martiniku.  :fantom:

Opet se desilo da istraživanja javnog mnjenja pogreše.

Posted

Koliko je na kraju izašlo ljudi?

Posted

U Hauts de Seine to jest Sakoziji, Sarkozy daleko iza prve dvojice. Znaju ljudi skim imaju posla.

Za sada su izbrojali 30% glasova.

Dugo im je i trebalo.

Posted (edited)

50%, Fillon stabilan, Juppé raste, Sarkozy pada.

60% Fillon 43,5, Juppé 27,6, Sarkozy 22,1

Edited by borris_
Posted

Da tacno je. Zena ide da glasa, ja ne.

Prvo sam pomislio da im je previse liberalan sistem, ali onda mislim pa zapravo je i dobar - kada bira samo stranacko clanstvo postoji opasnost da se izabere neko koga stranacka baza voli, ali ko nema prodju van te baze i vernih simpatizera stranke. Ovako ce pretpostavljam doci veliki broj ljudi koji su van te baze, ali nameravaju ovoga puta da glasaju za LR kandidata na predsednickim.

• Create New...